19 C
Athens

Καλμαζίδης: Είμαστε σε καραντίνα, δεν έχω κάποιο σύμπτωμα

Ο Γιάννης Καλμαζίδης βρίσκεται στην Εσθονία ως προπονητής της Σααρέμα, με τον μάνατζερ της ομάδας να έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό. Ο Έλληνας προπονητής μίλησε για την εμπειρία του με όλη αυτή την κατάσταση και αφού επιβεβαίωσε ότι όλοι είναι σε καραντίνα, αποκάλυψε πως όλα θα ακυρωθούν όπως φαίνεται.

«Κληρωθήκαμε να παίξουμε με το Μιλάνο. Είπαμε ότι δεν θέλουμε να ταξιδέψουμε εκεί και τα δύο παιχνίδια έγιναν εδώ σε εμάς. Ήρθαν οι Ιταλοί, παίξαμε τα δύο παιχνίδια και μετά από λίγες ημέρες, τρεις τέσσερις, εμφάνισαν πυρετό. Θορυβηθήκαμε και κάναμε το τεστ για τον κορωνοϊό. Βρέθηκε θετικός ο μάνατζερ. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιος άλλος θετικός.

Είμαστε όλοι σε καραντίνα. Μας προτείνουν να μείνουμε σπίτι. Ό,τι και αν χρειαστούμε υπάρχουν άτομα που μας τα φέρνουν. Είμαστε στην τρίτη ημέρα. Τουλάχιστον για δύο εβδομάδες θα είμαστε έτσι.

Πρέπει να παραδειγματιστούμε με όσα έγιναν στην Ιταλία και να προσέχουμε. Δεν έχω κάποιο σύμπτωμα. Ο μάνατζερ της ομάδας είναι καλά. Δεν έχει κάποιο σοβαρό σύμπτωμα. Είχε λίγο πονοκέφαλο και πυρετό μέχρι 37,5. Πρέπει να το πάρουμε σοβαρά. Υπάρχει διακοπή του πρωταθλήματος. Έχουν σταματήσει όλα και μάλλον θα ακυρωθούν».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς