23.4 C
Athens

Volley League: Ο Τσάτσιτς MVP της 16ης αγωνιστικής

Ο Μαυροβούνιος ακραίος του Παναθηναϊκού, Βογίν Τσάτσιτς ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη της ομάδας του στο Ρέντη επί του Ολυμπιακού με 3-1 σετ και αναδείχτηκε MVP της 16ης αγωνιστικής με 50% αποτελεσματικότητα στην επίθεση.

Η ανακοίνωση:

«Ο Mαυροβούνιος ακραίος του Παναθηναϊκού Βογίν Τσάτσιτς (Vojin Cacic) αναδείχτηκε MVP Βίκος Cola της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League 2019-20.

O 30χρονος Βογίν Τσάτσιτς ήταν και ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Παναθηναϊκός στην εκτός έδρας νίκη επί του Ολυμπιακού με 3-1 σετ για την 16η αγωνιστική του πρταθλήματος Volley League.

Ο Τσάτσιτς παρότι επιθετικά σημείωσε 11 πόντους ήταν ο αθλητής κλειδί στην υποδοχή και στην άμυνα στα πιο κρίσιμα σημεία του αγώνα και οδήγησε την ομάδα του στην πρώτη νίκη επί του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα μετά από 5 χρόνια. Ο Τσάτσιτς ήταν κορυφαίος και στον β΄τελικό του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς. Στον συγκεκριμένο αγώνα σημείωσε 11 πόντους (10/20 επιθέσεις), 1 μπλοκ, 25% υποδοχή σε 28 υποδοχές και 14% άριστες.

Είναι ο τρίτος αθλητής του Παναθηναϊκού που λαμβάνει τίτλο MVP Bίκος Cola τη σεζόν 2019-20 μετά τον Δανό πασαδόρο Αξέλ Γιάκομπσεν την 5η αγωνιστική και τον Βραζιλιάνο Λούκας Ρανγκέλ την 9η και την 11η αγωνιστική. Είναι η 67η φορά στην 22χρονη ιστορία του θεσμού που παίκτης του Παναθηναϊκού Α.Ο. λαμβάνει τίτλο ΜVP Βίκος Cola».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς