17.6 C
Athens

Ξέσπασε κατά δημοσιογράφου ο Ποτσέκο λόγω κορωνοϊού (vid)

Τα χιλιάδες κρούσματα συνολικά σε ολόκληρη την Ευρώπη λόγω του κορωνοϊού έχουν προφανώς ανησυχήσει όλο τον κόσμο, πόσο μάλλον προπονητές και ομάδες που οφείλουν να ταξιδεύουν.

Η Σάσαρι βρέθηκε στην Ισπανία για να αντιμετωπίσει την Μπούργος, για τους «16» του Basketball Champions League και όταν ο τεχνικός των Ιταλών, Τζιανμάρκο Ποτσέκο, ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για το παιχνίδι και την εικόνα της ομάδας του, εκείνος έγινε έξαλλος με την ερώτηση, θεωρώντας την άκαιρη, δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί με τον κορωνοϊό:

«Αν μου μιλάς έτσι θυμώνω όπως δεν μπορείς να φανταστείς. Η σύντροφός μου ήρθε από τη Βαλένθια με τους γονείς της γιατί, αντίθετα, πιθανότατα δεν θα μπορούσε να επιστρέψει μαζί μου αύριο. Γιατί πιθανότατα θα μπούμε σε καραντίνα. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Αλήθεια πιστεύεις ότι με ενδιαφέρει αυτό το παιχνίδι; Πιστεύεις ότι ώθησα τους παίκτες μου να κατέβουν να παίξουν; Με ρώτησες κάτι πολύ άσχημο. Έχεις παιδί; Δεν είμαι ευχαριστημένος με τον τρόπο που παίζουμε, αλλά έχουμε μεγαλύτερα προβλήματα», είπε ο προπονητής της Σάσαρι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς