24.3 C
Athens

Μπαλτάκος: Δεν υπάρχει πολυϊδιοκτησία με την κοινή λογική

Ο Τάκης Μπαλτάκος για ακόμα μία φορά προσπαθεί να παραποιήσει την πραγματικότητα, λέγοντας ότι ναι μεν πρέπει να δικαστεί η Ξάνθη, αλλά «δεν υπάρχει πολυϊδιοκτησία με την κοινή λογική».

Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95,5» και αναφέρθηκε τόσο στην έφεση του «Δικεφάλου» όσο και στην Ξάνθη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο «Metropolis 95,5»:

«Κατατέθηκε η έφεση και πρέπει να υπάρξει τελεσίδικη απόφαση. Οι εφέτες της ΕΠΟ θα μπούνε στην ουσία της υπόθεσης, δικάζουν τρεις εφέτες. Θα παρουσιάσουμε γνωμοδοτήσεις, αυτές οι γνωμοδοτήσεις έχουν βελτιωθεί και έχουν εξελιχθεί, όλα αυτά βέβαια θα γίνουν στο υπόμνημα όχι στην έφεση. Είμαι αισιόδοξος για την υπόθεση γιατί πολυϊδιοκτησία δεν υπάρχει. Αν μπει στην ουσία το δικαστήριο, θα δικαιωθεί ο ΠΑΟΚ.

Οι εφέτες δεν επηρεάζονται, τα εφετεία ανατρέπουν αποφάσεις το έχουμε δει αρκετές φορές. Έχει σημασία το σκεπτικό του εφετείου, αν αναστείλει το διοικητικό εφετείο την απόφαση, τότε θα παγώσει».

Για τη συνέντευξη του Πανόπουλου: «Θα πρέπει να δικαστεί η Ξάνθη. Θα πρέπει το δικαστήριο να μπει στην ουσία, αυτό που λέμε και εμείς. Αλλά το ξαναλέω δεν υπάρχει πολυϊδιοκτησία με την κοινή λογική».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς