16.9 C
Athens

Κορωνοϊός: Τι ισχύει με τα δύο παιχνίδια Ολυμπιακός – Γουλβς

Το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε τα μέτρα πρόληψης για την έξαρση του κορωνοϊού που κύριο στόχο έχουν και την προστασία των ευπαθών ομάδων. Μεταξύ αυτών, βρίσκεται και η απόφαση όλες οι αθλητικές εκδηλώσεις να πραγματοποιηθούν χωρίς κόσμο.

Αυτό σημαίνει πως επηρεάζεται η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Γουλβς στο «Γ. Καραϊσκάκης» που είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Πέμπτη (12/3). Ουσιαστικά η UEFA καλείται να ανακοινώσει τι θα ισχύσει, με το πιθανότερο να είναι το ματς να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, αφού και σε άλλες περιπτώσεις (Ίντερ – Λουντογκόρετς, Κοπεγχάγη – Μπασακσεχίρ) ακολούθησε τα μέτρα της κυβέρνησης της εκάστοτε χώρας.

Ωστόσο, πολύ πιθανό είναι και το ματς στην Αγγλία να διεξαχθεί μεταξύ… συγγενών και φίλων. Τα αγγλικά ρεπορτάζ τις τελευταίες ώρες επισημαίνουν πως το πολύ 500 οπαδοί της Γουλβς θα βρεθούν στο ματς, αφού η κυβέρνηση της Αγγλίας προτίθεται να λάβει μέτρα για την έξαρση του ιού. Σε κάθε περίπτωση, η UEFA είναι αυτή που θα ανακοινώσει το τι μέλλει γενέσθαι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς