17.7 C
Athens

Τσέφεριν: «Ένα εκατοστό οφσάιντ δεν είναι οφσάιντ»

«Ένα εκατοστό οφσάιντ δεν είναι οφσάιντ». Αυτό, μεταξύ άλλων, δήλωσε ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν σε αποκλειστική συνέντευξη στο Sky Sports News.

«Δεν σημαίνει αυτό ο κανόνας. Και πρέπει να είναι ένα σαφές και προφανές λάθος που προκαλεί την παρέμβαση του VAR. Οι πιο… παχιές γραμμές είναι απαραίτητες επειδή η γραμμή που υπάρχει έχει σχεδιαστεί υποκειμενικά. Έτσι δεν είναι ακριβές και εάν ένα εκατοστό μπορεί να καταστρέψει την σεζόν μίας ομάδας με μια λανθασμένη απόφαση. Επίσης το φάουλ με το χέρι είναι επίσης προβληματικό για μένα, αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε γι ‘αυτό. Συζητάμε πολύ με τους διαιτητές μας».

Σχετικά με τις επιπτώσεις του κορωνοϊού στο ποδόσφαιρο και το Euro 2020, ο Τσέφεριν σχολίασε: «Πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι. Πρέπει να συζητήσουμε για το μέλλον του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Θα πρέπει όλοι να κάνουμε ένα βήμα πίσω. Αλλά τελικά, η απόφαση θα ληφθεί από την εκτελεστική επιτροπή της UEFA. Συζητώντας, πιστεύω ότι θα συμφωνήσουμε πολύ σύντομα, διότι γνωρίζουμε ποιες είναι οι αρχές του ευρωπαϊκού αθλητικού μοντέλου και ειδικότερα του ποδοσφαίρου».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς