19.2 C
Athens

Σοκ: Το νεκρό βρέφος στο Μάτι ήταν παιδί πυροσβέστη που επιχειρούσε

Την ώρα που ο πατέρας πάλευε με τις φλόγες, το μωρό έχανε τη ζωή του από τις αναθυμιάσεις • Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση και η σύζυγός του

Ακόμα μία ανθρώπινη τραγωδία έρχεται στο φως από τη φωτιά στην ανατολική Αττική. Το πρώτο θύμα της πυρκαγιάς, ένα βρέφος έξι μηνών, ήταν το μωρό πυροσβέστη που πάλευε με τις φλόγες στην περιοχή.

Οπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Δημήτρης Σταθόπουλος στον ΑΝΤ1, το πρώτο θύμα της φονικής λαίλαπας ήταν το μωρό ενός εκ των Πυροσβεστών που επιχειρούσαν στο σημείο.

Συγχρόνως, η γυναίκα του δίνει τη δική της μάχη για τη ζωή στο νοσοκομείο.

Το μωρό ήταν να βαφτιστεί το Σεπτέμβρη

Η τραγική ιστορία επιβεβαιώθηκε και από άλλη πλευρά και πιο συγκεκριμένα από τον πάτερ Δωρόθεο, ο οποίος επρόκειτο να βαφτίσει το αγοράκι τον Σεπτέμβρη, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε.

Ο ιερέας του Ναού της Αγίας Παρασκευής στο Μάτι αποκάλυψε στο STAR πως την Πέμπτη το πρωί τον επισκέφτηκε ο χαροκαμένος πατέρας, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι το λίγων μηνών μωρό του πέθανε στη φωτιά κι έτσι δεν θα υπάρξει βάφτιση.

Η βάφτιση είχε μάλιστα προγραμματιστεί για τις 16 Σεπτεμβρίου, ενώ ο πατέρας άναψε κι ένα κεράκι στη χάρη της Αγίας Παρασκευής που γιόρταζε χθες και προσευχήθηκε για τη σύζυγό του, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς