16.6 C
Athens

Ανακοίνωσαν Σταυριανό και τεχνικό τιμ οι Άγιοι Ανάργυροι

Την έναρξη της συνεργασίας τους με τον έμπειρο προπονητή Ισίδωρο Σταυριανό γνωστοποίησαν οι Άγιοι Ανάργυροι

Τον νέο προπονητή της ομάδας που θα είναι ο Ισίδωρος Σταυριανός, αλλά και το τεχνικό επιτελείο έκαναν γνωστό οι Άγιοι Ανάργυροι.

Οι νεοφώτιστοι στην Γ’ Εθνική συνεχίζουν να κινούνται σε επαγγελματικά πρότυπα προσβλέποντας στην δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου, που θα πληροί όλες τις προδιαγραφές να σταθεί επάξια στις ανάγκες του νέου πρωταθλήματος, όπου θα συμμετάσχουν.

Στην ανακοίνωση του νέου τεχνικού επιτελείου της ομάδας προχώρησε η διοίκηση των Αγίων Αναργύρων.

Πιο συγκεκριμένα προπονητής των «κυανέρυθρων» αναλαμβάνει ο Ισίδωρος Σταυριανός ο οποίος στο παρελθόν έχει περάσει από την τεχνική ηγεσία του Ηλυσιακού.
Βοηθός του θα είναι ο Σωτήρης Μπεθάνης, προπονητής τερματοφυλάκων ο Δημήτρης Διαμαντής, γυμναστής ο Βασίλης Σέμπος που πέρυσι ήταν στον Ηλυσιακό, ενώ χρέη Γενικού Αρχηγού αναλαμβάνει ο Ηλίας Παρασκευάς.

Αναφορικά με την επερχόμενη πρώτη συγκέντρωση της νέας χρονιάς αυτή θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα (30/7) στις 17:00 το απόγευμα και θα είναι ιστορική καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία της η ομάδα των Αγίων Αναργύρων θα αγωνιστεί σε εθνική κατηγορία.

Παράλληλα έγιναν γνωστά και τα φιλικά που θα δώσει το συγκρότημα των δυτικών προαστίων τα οποία θα είναι στις 12/8 με το Κερατσίνι, στις 19/8 με την Μαρκό, στις 22/8 με τον Μανδραϊκό, στις 25/8 με την Θύελλα Ραφήνας, την 1/9 με τον Ατρόμητο Πειραιά, στις 5/9 με το Ηράκλειο, στις 9/9 με τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου και στις 16/9 με τον Αμπελακιακό.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς