22.6 C
Athens

Κορωνοϊός: Η Γουλβς απαγόρευσε χειραψίες, selfies και αυτόγραφα

Η έξαρση του κορωνοϊού στην Ευρώπη είναι εδώ και μερικές εβδομάδες γεγονός, με τους αθλητικούς συλλόγους να μη μένουν ανεπηρέαστοι και να παίρνουν μέτρα προστασίας, πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας της εκάστοτε χώρας.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάση των «16» του Europa League, Γουλβς, είναι μια από τις ομάδες που όπως ανακοίνωσε παίρνει μέτρα για να περιοριστεί πιθανή εξάπλωση του ιού.

Μεταξύ άλλων, όλοι οι εργαζόμενοι του «Μολινό» θα αποφύγουν τις δημόσιες εκδηλώσεις, ενώ οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο θα σταματήσουν να βγάζουν selfies ή να δίνουν αυτόγραφα σε οπαδούς, παρόλο που όπως τονίζει στην ανακοίνωση του ο σύλλογος «αυτό θα είναι κάτι απογοητευτικό για τους φίλους της ομάδας».

Επιπλέον, σταματούν άμεσα οι χειραψίες μεταξύ ποδοσφαιριστών και ανθρώπων του κλαμπ, ενώ σε όλους τους χώρους του γηπέδου και κυρίως στους χώρους των γευμάτων και στις τουαλέτες προστίθενται αντισηπτικά. Παράλληλα, η Γουλβς τονίζει πως για την ώρα δεν επηρεάζονται οι αναμετρήσεις που ακολουθούν, ωστόσο θα βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την Πρέμιερ Λιγκ, την αγγλική κυβέρνηση αλλά και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς