17.7 C
Athens

Σκαρτάδος: Προσβλητική η δήλωση Φερέιρα ότι ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος

Έντονη κριτική στον Αμπέλ Φερέιρα για δήλωσή του πως ο Ολυμπιακός έχει καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ άσκησε ο πρώην παίκτης του Δικεφάλου και των Ερυθρολεύκων, Γιώργος Σκαρτάδος.

Αναλυτικά όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis:

Για τη δήλωση του Αμπέλ Φερέιρα πως ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος από τον ΠΑΟΚ: «Να μας εξηγήσει γιατί ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος από τον ΠΑΟΚ. Πώς το κατάφερε αυτό από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ τα τελευταία τρία χρόνια ήταν καλύτερος σε όλα τα επίπεδα. Αυτό σημαίνει πως κάτι έγινε λάθος. Για μένα ως ΠΑΟΚτσής είναι προσβλητικό να ακούει από τον προπονητή του ΠΑΟΚ ότι μια άλλη ομάδα είναι καλύτερη».

Για τη πραγματοποίηση μεταγραφής τον Ιανουάριο: «Φέρει ευθύνη και ο προπονητής. Έπρεπε να πατήσει πόδι, να πει ότι θέλω παίκτες. Δεν ξέρω αν το έκανε και παρ’ όλα αυτά δεν έγινε κάποια προσθήκη. Διότι ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν παίκτες τον Ιανουάριο. Αν ζήτησε και δεν εισακούστηκε πάμε σε άλλα επίπεδα».

Για την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ: «Τα τελευταία χρόνια συνηθίσαμε έναν διαφορετικό ΠΑΟΚ. Φέτος, υπήρχαν κάποια προβλήματα από την αρχή. Παίκτες που έφυγαν ή τραυματίστηκαν στη διάρκεια της χρονιάς δεν αντικαταστάθηκαν. Όλα αυτά συνετέλεσαν ώστε ο ΠΑΟΚ τουλάχιστον το τελευταίο δίμηνο να παρουσιάζει μια άσχημη απόδοση μέσα στο γήπεδο».

Για το πώς μπορεί να ηχεί στα αυτιά των παικτών του ΠΑΟΚ η δήλωση του Φερέιρα: «Αισθάνεται άσχημα ο παίκτης όταν ακούει τον προπονητή να λέει ότι ο ανταγωνιστής έχει καλύτερη ομάδα. Εγώ στη θέση των παικτών θα το έπαιρνα προσωπικά και θα σκύλιαζα στο γήπεδο για να αποδείξω ότι ο προπονητής έχει άδικο».

Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει ακόμη ελπίδες για τον τίτλο: «Ένας καλός και σοβαρός ΠΑΟΚ με τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει μπορεί να κάνει το “δέκα στα δέκα” στα πλέι. Το θέμα είναι να προσπαθήσουν όλοι ώστε να παρουσιαστεί στο γήπεδο ο προπέρσινος και ο περσινός ΠΑΟΚ για να αλλάξει η κατάσταση».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς