18.8 C
Athens

Ολυμπιακός: Στο μικροσκόπιο Γιάκομπ και δύο Βραζιλιάνοι

Ο 31χρονος Αργεντινός μέσος, Κλαούντιο Γιάκομπ, έχει μείνει ελεύθερος από την Γουέστ Μπρομ και προτάθηκε ξανά στον Ολυμπιακό, που κάνει επαφές και για δύο Βραζιλιάνους

    • Μετά από 6 χρόνια στην Αγγλία και στην Γουέστ Μπρομ, ο Κλαούντιο Γιάκομπ αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και επιστρέφει στον προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, στον οποίο προτάθηκε ξανά.

Η μη ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γουίλιαν Αράο από την Φλαμένγκο οδηγεί τους «ερυθρόλευκους» σε άλλες λύσεις για την ενίσχυση στο κέντρο. Μία απ’ αυτές που εξετάζεται είναι ο 31χρονος Γιάκομπ με μεγάλη θητεία στην Γηραιά Αλβιόνα.

Ο Αργεντινός ύψους 1,81 μ. «κόφτης», που μπορεί να παίξει και λίγο πιο μπροστά ως 8άρι, δεν έχει βρει ομάδα και παρά το ενδιαφέρον από την πατρίδα του και την Ροζάριο Σεντράλ παραμένει ελεύθερος.

Ταυτόχρονα η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει επαφές με δύο Βραζιλιάνους, αλλά τις κρατάει μυστικές για ευνόητους λόγους.

Βιάζονται στον Πειραιά να ολοκληρώσουν αυτή την κίνηση, διότι στις 9 Αυγούστου η ομάδα θα μπει στις επίσημες υποχρεώσεις με τον πρώτο αγώνα απέναντι στην Λουκέρνη για τον γ’ προκριματικό του Europa League.

Όσον αφορά τον Γιάκομπ, την περσινή σεζόν μέτρησε 16 ματς στην Πρέμιερ Λιγκ και από ένα στο Κύπελλο και στο Λιγκ Καπ, όπου σημείωσε ένα γκολ.

Ο δεξιοπόδαρος μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από την Ρασίνγκ, ενώ μετράει και τρεις συμμετοχές με την Εθνική Αργεντινής.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς