25.9 C
Athens

Bίντεο-σοκ από τη φωτιά στο Μάτι – Κατέγραφε τη φωτιά ενώ πλησίαζε στο σπίτι του (video)

Ισως η πιο συγκλονιστική μαρτυρία για το τι ακριβώς έγινε στην πολύπαθη περιοχή • Ο κάτοικος κατέγραψε στο κινητό του τη φωτιά που είχε κυκλώσει το σπίτι του

Eνα σοκαριστικό βίντεο που κυκλοφορεί στα social media δείχνει αυτό που έζησαν οι κάτοικοι της ανατολικής Αττικής την 23η Ιουλίου. Ενας κάτοικος καταγράφει την φωτιά την ώρα που έχει κυκλώσει το σπίτι του, ενώ ο ίδιος δεν έχει τρόπο διαφυγής και μάλιστα φέρεται να κλείστηκε έξω από το σπίτι του στην προσπάθειά του να βρει τη γάτα του.

Σύμφωνα με τους χρήστες των social media που κάνουν share σοκαρισμένοι το συγκεκριμένο βίντεο, ο κάτοικος της περιοχής βγήκε από το σπίτι για να σώσει τη γάτα. Ακούγεται μάλιστα να τη φωνάζει, ενώ φαίνεται κάποια στιγμή και το γατάκι στα σκαλιά του σπιτιού σοκαρισμένο από το πρωτόγνωρο θέαμα που αντικρίζει και τη φωτιά που βλέπει να πλησιάζει απειλητικά.

Οπως αναφέρεται, ο άνθρωπος αυτός βγαίνοντας να σώσει τη γάτα κλείστηκε έξω από το σπίτι. Βεβαίως κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι αυτός ο άνδρας βγήκε ζωντανός από αυτή τη λαίλαπα. Κι όμως, η φωτιά όπως λένε πέρασε κυριολεκτικά από πάνω του και τον προσπέρασε.

Όπως συνέβη σε πολλά σημεία στο Μάτι που παρατηρείται το φαινόμενο κάποιο σπίτι να έχει καταστραφεί ολοσχερώς και το διπλανό να είναι εντελώς άθικτο. Κάτι που έρχεται να επιβεβαιώσει τη μαρτυρία πολλών αυτοπτών μαρτύρων που επέζησαν και λένε πως η φωτιά κινήθηκε σαν «φίδι», σε αλλεπάλληλα ζικ-ζακ, «επιλέγοντας» λες, τι ήθελε να καταστρέψει και τι όχι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς