20.6 C
Athens

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Επιβεβαίωση του κόστους για Σολδάνο

Οι Αργεντινοί επαληθεύουν ότι οι απαιτήσεις του Ουνιόν είναι 3 εκατ. ευρώ για Φράνκο Σολδάνο και πως η διαφορά με τον Ολυμπιακό για τον γκολεαδόρ είναι… συζητήσιμη

Όσοι διαβάζουν FWS.GR γνωρίζουν από χθες ότι οι απαιτήσεις της Ουνιόν Σάντα Φε για τον Φράνκο Σολδάνο αγγίζουν τα 3 εκατ. ευρώ, ποσό που καλείται να δώσει ο Ολυμπιακός για να αποκτήσει τον γκολεαδόρ.

Το επαληθεύουν οι Αργεντινοί, όπως και το γεγονός ότι η ομάδα της Σάντα Φε επιζητάει και ένα ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 25% για τον 23χρονο σέντερ φορ.

Επιβεβαίωση υπάρχει και για το τέλος του ενδιαφέροντος για τον Κούκα, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν μια καλύτερη λύση.
Το σίγουρο είναι πως η αγορά ενός ποδοσφαιριστή από την Λατινική Αμερική δεν είναι ποτέ εύκολη, καθώς από πίσω πάντα κρύβεται μια εταιρεία ατζέντηδων που θέλει μεγάλο ποσοστό κέρδους, όπως φάνηκε και στην περίπτωση του Γουίλιαν Αράο.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού θα πρέπει να γνωρίζουν ταυτόχρονα πως η απόκτηση ενός στράικερ να παίζει με «πλάτη» αποτελεί διακαή πόθο του Πέδρο Μαρτίνς ανεξάρτητα από την παραμονή ή όχι του Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Ο Πορτογάλος θεωρεί ότι κανείς από τους υπάρχοντας επιθετικούς μαζί με τον Μάνο και τον Γκερέρο και από την στιγμή που κρίθηκε ακατάλληλος ο Τζούρτζεβιτς, δεν πληροί τις προϋποθέσεις για εναλλακτικό τρόπο ανάπτυξης απέναντι σε κλειστές άμυνες.

Έναν τέτοιος σέντερ φορ είναι ο Αργεντινο-Ιταλός Σολδάνο, αν και από τον Ολυμπιακό δεν έχουν επιβεβαιώσει ούτε με ανεπίσημη πληροφόρηση το ενδιαφέρον τους.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς