22.9 C
Athens

Τον Σαραντόπουλο απέκτησε η ΑΕ Περάματος

Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ συνεχίζει να είναι πολύ δραστήρια στην μεταγραφική αγορά ανακοινώνοντας μία ακόμη αξιόλογη μεταγραφή. Αυτή του 24χρονου επιθετικού Κωνσταντίνου Σαραντόπουλου. Πρόκειται για την έκτη φετινή μεταγραφή της «ΕΝΩΣΗΣ», η οποία θέτει ήδη υψηλούς στόχους για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Α.Ε. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 24χρονο επιθετικό Κωνσταντίνο Σαραντόπουλο, ο οποίος την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με τα χρώματα του Παναυπλιακού και του Α.Ο. Χαϊδαρίου. Η οικογένεια της ΕΝΩΣΗΣ τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά!»

Ο ποδοσφαιριστής, αμέσως μετά την συμφωνία δήλωσε υπερήφανος που θα αγωνιστεί σε μία ιστορική ομάδα, όπως η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ

Η Α.Ε.ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ανακοίνωσε την συνεργασία της με τον Γυμναστή κ. ΣΤΑΥΡΟ ΚΥΠΡΑΙΟ και με τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. ΣΤΡΑΤΟ ΛΟΛΕΑ.

Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει στις 16/8 .

Τα φιλικά που θα δώσει η ομάδα στα πλαίσια της προετοιμασίας της είναι: 26/8 με Νέους Ευγενείας, 29/8 με Ηρακλή Ελευσίνας, 1/9 με Αστυπάλαια Κορυδαλλού, 5/9 με Παννεαπολικό, 8/9 με ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδα, 12/9 με Αμφιάλη, 15/9 ΑΣ Ποντίων, 19/9 με Ελλάδα Ποντίων, 22/9 με Αετό Κορυδαλλού.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς