14.4 C
Athens

Βαρούχας: Πέναλτι στον Φετφατζίδη, ο Καραντώνης έπρεπε να πάει στο VAR

Ο καθηγητής διαιτησίας Παναγιώτης Βαρούχας, αναφέρθηκε στο ντέρμπι του Άρη με την ΑΕΚ, υποστηρίζοντας πως ο διαιτητής Καραντώνης έκανε σημαντικά λάθη, τα οποία και έκριναν το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Βαρούχας στην «Αθλητική Κυριακή»:

«Ο διαιτητής στον πειθαρχικό έλεγχο έκανε πολλά λάθη, και από τη μία πλευρά και από την άλλη. Και για μαρκαρίσματα , και για κάρτες.

Για την πρώτη περίπτωση πέναλτι που ζήτησε ο Άρης: «Για την φάση του πρώτου πέναλτι, δεν υπάρχει παράβαση. Ο διατητής είναι κοντά. Δεν υπάρχει κάτι από τον Αλμπάνη στο μαρκάρισμα στον Φετφατζίδη».

Για τη δεύτερη περίπτωση στο μαρκάρισμα που έκανε ο Κλωναρίδης στον Φετφατζίδη:

«Εδώ όμως θα δούμε ότι ο Κλωναρίδης βρίσκει το πόδι του Φετφατζίδη. Είναι παράβαση. Εκτός ότι τον βρίσκει στο πόδι, τον βρίσκει και με το σώμα. Έπρεπε από το VAR να του το πουν και να το δει και ο ίδιος. Κρίνει ένα αποτέλεσμα. Έπρεπε να πάει στο VAR για να μην γίνει λάθος εκτίμηση. Του είπαν από το VAR ότι δεν είναι, αλλά θα έπρεπε να πάει ο ίδιος να το δει.

Μπάλα δεν βρίσει ο παίκτης της ΑΕΚ, αλλά υπάρχει παράβαση. Όταν είναι ξένος ο διαιτητής υπάρχει πιο μεγάλος σεβασμός. Από τα πρώτα λεπτά υπήρχε έντονη αντίδραση των παικτών στα σφυρίγματα του διαιτητή».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς