19.9 C
Athens

Μάκη Γιατρά, δεν μπορείς να ξεγελάσεις τον «φάρο» για τρίτη φορά (vid)

Η ΑΕΚ κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας, έχοντας νωρίτερα προκριθεί στον τελικό σε βάρος του Διαγόρα Δρυοπιδέων. Απέναντί της βρήκε την ομάδα που απέκλεισε το απόλυτο φαβορί της διοργάνωσης, αλλά και ένα ακόμη στη συνέχεια. Τον Προμηθέα που πέταξε έξω πρώτα τον Παναθηναϊκό και μετά το Περιστέρι.

Μετά το τέλος του τελικού, ο Μάκης Γιατράς δήλωσε πως «ένα φάουλ, κάποια βήματα και ένα χαμένο τρίποντο έκριναν το παιχνίδι». Αν μη τι άλλο, ο προπονητής του Προμηθέως είχε τακτ. Δεν είπε δηλαδή «μας πέρασαν πριονοκορδέλα» ή «το αίμα έτρεξε ποτάμι». Στα αποδυτήρια βέβαια, ο Μάκης έχασε την ψυχραιμία του και χρειάστηκαν πέντε – έξι άνθρωποι προκειμένου να τον συγκρατήσουν. Το «ντροπή σου, ξεφτίλα» έκανε τους τείχους στα «Δυο Αοράκια» να τρίζουν.

Δείτε το βίντεο (όπου βέβαια δε βρίζει χυδαία, όπως λέει ο τίτλος που έβαλε το Kontra Channel):

Ειλικρινά ρε Μάκη, σε είχα για πιο έξυπνο. Ή για πιο πονηρό τέλος πάντων. Τι περίμενες βρε παλικάρι μου όταν έχεις αποκλείσει Παναθηναϊκό και Περιστέρι; Να σε περιμένουν οι ρέφεριζ με ροδοπέταλα; Να σου στείλει μήπως η ΚΕΔ το κύπελλο στο σπίτι; Αντί να τους λες ευχαριστώ που σε άφησαν να φτάσεις ως εδώ, διαμαρτύρεσαι κι από πάνω.

Παναγιώταρο Αναστόπουλο σου έβαλαν, Καρακατσούναρο σου έβαλαν, Τόμαρο Σχινά σου έβαλαν. Κι εντάξει, πες ότι με τους δυο πρώτους δεν το πήρες το μήνυμα. Μεγάλο Διδάσκαλο δε διαβάζεις ρε πουλάκι μου; Ειδικά για τον Τόμι σου είχα γράψει τον περασμένο μήνα, όταν στον είχαν στείλει στην Πάτρα για το ματς πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό. Τότε έχασε εύκολα η ομάδα σου, αλλά το μήνυμα έπρεπε να το είχες πάρει. Τώρα διαβάζω ότι του την έπεσες στο αεροδρόμιο του Σχινά και ότι του είπες κάτι πατρινά. Τώρα όμως είναι αργά.

Το ελληνικό μπάσκετ βρίσκεται στην εντατική εδώ και καιρό. Το ξέρω ότι η ομερτά κρατάει ακόμη και ότι δεν μπορείς να μιλήσεις κι εσύ και αρκετοί άλλοι. Κάνε μου όμως μια χάρη και ρώτα τον Βαγγέλη τον Λιόλιο τι στο καλό συζήτησε με τον Βασιλακόπουλο στο πρόσφατο ραντεβού τους; Και γιατί επέλεξε ένα τόσο κακό τάιμινγκ ώστε να τον «νομιμοποιήσει» έστω και με αυτόν τον τρόπο;

Το παρήγορο είναι πως το ελληνικό μπάσκετ θα ανακάμψει, αυτό είναι αναπόφευκτο. Εκείνος που δεν τη βγάζει με τίποτα είναι ο «φάρος». Λίγη υπομονή ακόμη, Μάκη. Παρότι η ομάδα σου ήταν ανάμεσα στις 13 που έδωσαν το δικαίωμα στον Παναθηναϊκό να πανηγυρίζει πέρυσι. Η εγχείρηση θα είναι δύσκολη αλλά όλα τα μολυσμένα κομμάτια θα αφαιρεθούν. Ε, από εκεί και πέρα βάλτε όλοι το χέρι σας για να μην επιτρέψετε ποτέ να φτάσει ξανά το άθλημα σε αυτό το σημείο…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς