21.7 C
Athens

Θρίαμβος της Κ17 του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό

O Παναθηναϊκός νίκησε με χαρακτηριστική άνεση τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα Κ17 στο γήπεδο του Ρουφ, επικρατώντας με 6-1 των Ερυθρολεύκων.

Το Τριφύλλι ήταν ανώτερο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους του, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τζαβίδα που έκανε χατ-τρικ, πετυχαίνοντας και τα τρία τέρματά του στο α’ ημίχρονο.

Ο νεαρός παίκτης άνοιξε το σκορ για λογαριασμό των γηπεδούχων μόλις στο 4ο λεπτό του αγώνα, με τον Ολυμπιακό να ισοφαρίζει στο 11′ με γκολ του Κίτσου. Η απάντηση του Παναθηναϊκού ήταν άμεση, με τον Τόρρα να κάνει το 2-1 τρία λεπτά αργότερα.

Οι Πράσινοι ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 4-1 μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, με δύο γκολ του Τζαβίδα στο 24΄και στο 30΄.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός έριξε ρυθμούς αλλά πέτυχε άλλα δύο τέρματα με τους Δημοσθενιάδη στο 53΄ και Μπιλάλ στο 93΄, ολοκληρώνοντας την ευρεία νίκη των πρασίνων με 6-1.

Ολυμπιακός: Παπαδούδης, Φρερης, Λιοφαγο, Κατσιγιάννης, Ντοι, Γιαλεδακης, Σπυριδάκης, Πάστρα, Σταμούλης, Σύρμης και Κίτσος.

Παναθηναϊκός:  Νικολάου, Πορφυρόπουλος, Παυλάκης, Προδρομίτης, Γωγουβίργς, Τόρρα, Κωστόπουλος, Κρυπαράκος, Τζαβίδας, Δημοσθενιάδης και Στοιος.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς