18.6 C
Athens

Στουτγάρδη και Γάνδη «τσέκαραν» Χατζηγιοβάνη

Σκάουτερ από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, απεσταλμένοι ομάδων με το ενδιαφέρον τους στραμμένο σε παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος, βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στα επίσημα του Ολυμπιακού Σταδίου, για να δουν από κοντά τους στόχους τους στον προημιτελικό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Στα μπλοκάκια των απεσταλμένων της Στουτγάρδης και της Γάνδης ήταν γραμμένο ένα όνομα, εκείνο του Τάσου Χατζηγιοβάνη. Οι Γερμανοί παρακολουθούν πολύ στενά την εξέλιξή του 23χρονου εξτρέμ τον τελευταίο 1,5 χρόνο και η χθεσινή ήταν ήταν τρίτη φορά που άνθρωποι της ομάδας έρχονται στην Ελλάδα για να παρακολουθήσουν ιδίοις όμμασι την αγωνιστική πρόοδο του παίκτη.

Εκπρόσωποι της Στουτγάρδης αναμένεται να επαναλάβουν το ταξίδι Γερμανία – Ελλάδα σύντομα, καθώς ακολουθούν οι αγώνες των πλέι-οφ και τα ντέρμπι του Παναθηναϊκού κόντρα σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρη.

Ενδιαφέρον για τον Χατζηγιοβάνη έχει δείξει και η Γάνδη, την ώρα που οι άνθρωποι του τριφυλλιού εμφανίζονται ανοικτοί σε ενδεχόμενο πώλησης του παίκτη, ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2022.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς