21.1 C
Athens

Οι «παλιόφιλοι» Φριντέτ και Ντέιβις αντίπαλοι στη Euroleague (vid)

Οι Τζίμερ Φριντέτ και Μπράντον Ντέιβις κλήθηκαν να μιλήσουν στη Euroleague λίγες ημέρες πριν το Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα (21/02), αλλά και λόγω της φιλίας που τους «δένει» μαζί, από τη γνωριμία τους στο κολέγιο.

Αναλυτικά τι είπαν οι δύο άσοι:

Τζίμερ Φριντετ: «Παίξαμε μαζί στο κολέγιο για μερικά χρόνια και είναι ένας από τους καλύτερους φίλους μου. Είναι ένας σπουδαίος τύπος και έχει σπουδαία καριέρα. Τα τελευταία χρόνια παίζει εξαιρετικά και τώρα είναι στην Μπαρτσελόνα όπου τα πηγαίνει περίφημα. Μιλούσαμε πολύ το καλοκαίρι στη Γιούτα, δουλέψαμε μαζί, βγήκαμε μαζί με τις οικογένειές μας. Είναι ένας σπουδαίος τύπος που έχει δουλέψει πολύ για να φτάσει εδώ που βρίσκεται τώρα. Κάθε χρόνο γίνεται καλύτερος. Είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτόν. Φέτος με φωνάζει ρούκι, αλλά του λέω να μην με λέει έτσι γιατί είμαι μεγαλύτερός του (σ.σ. γέλια). Είναι πάντα ωραίο να τον αντιμετωπίζω, να του κλέβω την μπάλα ή να βάλω ένα σουτ μπροστά του».

Μπράντον Ντέιβις: «Είναι πιο αστείος από ότι νομίζουν πολλοί. Είναι σπουδαίο παιδί, Δεν βλεπόμαστε συχνά, αλλά όποτε γίνεται συζητάμε και περνάμε πολύ ωραία. Είμαι ενθουσιασμένος. Είμαι ενθουσιασμένος που παίζει στη EuroLeague, με ρώτησε για τη διοργάνωση και τις διαφορές με την Κίνα όταν ήρθε, του μίλησα για όλα. Πλέον παίζουμε αντίπαλοι και έχει πλάκα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς