22.5 C
Athens

Τον Ιταλό του Τριτσώνη όρισε ο Περέιρα στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Θα πάει σαν πρόβατο σε σφαγή ο Παναθηναϊκός στη ρεβάνς κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ; Τα μηνύματα κάθε άλλο παρά… ενθαρρυντικά είναι με βάση τα όσα έπραξε ο Βίτορ Μέλο Περέιρα.

Μετά την σφαγή στην Τούμπα που οδήγησε στο 2-0 υπέρ του ΠΑΟΚ το δεύτερο παιχνίδι στο Ολυμπιακό στάδιο έχει τεράστιο ενδιαφέρον, πόσο μάλλον όταν για τον Παναθηναϊκό το κύπελλο αποτελεί βασικό στόχο.

Ο Παναθηναϊκός ζήτησε διαιτητή της ελίτ κατηγορίας από την ΕΠΟ, προκειμένου και ιδιαίτερα ικανός να είναι, αλλά και ως ρέφερι μπαρουτοκαπνισμένος μεγάλης καριέρας, να μην επηρεάζεται. Τι έκανε ο Περέιρα; Έβαλε στο παιχνίδι τον Ιταλό Φάμπρι, ο οποίος είναι δεύτερης κατηγορίας διαιτητής, δηλαδή δύο κατηγορίες κάτω και από τον.. Σιδηρόπουλο που τον όρισε τέταρτο!

Παράλληλα ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής, όρισε τον επίσης Ιταλό Ντι Μπέλο, δεύτερης κατηγορίας στο VAR για το ματς της Τετάρτης. Ποιος όμως είναι ο Φάμπρι; Έχει καμία σχέση από το παρελθόν με τον ΚΕΔ; Και βέβαια. Ο Σταύρος Τριτσώνης είχε οριστεί παρατηρητής του στις 25 Ιουλίου 2019 και τον βαθμολόγησε στην αναμέτρηση της Ντομζάλε με τη Μάλμε στην Σλοβενία για το Europa League που είχε λήξει ισόπαλη 2-2. Για την ιστορία στη ρεβάνς οι Σουηδοί επικράτησαν 3-2 και προκρίθηκαν.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς