22.9 C
Athens

Επίσημο: Σοκ με Σουντανί, επιστροφή τον Σεπτέμβριο

Ο Χιλάλ Σουντανί είναι ένας ακόμη παίκτης του Ολυμπιακού που είδε την ατυχία να του χτυπά την πόρτα. Όπως επιβεβαίωσε πριν λίγο η ΠΑΕ , ο Αλγερινός υπέστη ρήξη χιαστών και θα υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση από τον Χρήστο Θέο. Αυτός είναι ο τρίτος τραυματισμός χιαστών Ερυθρόλευκου μέσα σε ένα χρόνο, με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να κάνει την αρχή πέρυσι τον Φλεβάρη και να ακολουθεί ο Κώστας Φορτούνης τον Ιούλιο.

Η επίσημη ενημέρωση του Ολυμπιακού:

«Ο Χιλάλ Σουντανί θα υποβληθεί σε ​χειρουργική επέμβαση από το γιατρό της ομάδας, κ. Χρήστο Θέο, καθώς μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκε διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού δεξιού γόνατος. Η επιστροφή του στη δράση υπολογίζεται σε περίπου έξι μήνες.

Η ομάδα ξεκίνησε τη Δευτέρα το πρωί την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τη Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδος. Ο Χριστοδουλόπουλος γυμνάστηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ ο Γκασπάρ προς το τέλος της προπόνησης αισθάνθηκε μία σύσπαση στον οπίσθιο μηριαίο και αποχώρησε για προληπτικούς λόγους. Ο Μπρούνο ακολούθησε το πρόγραμμα του».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς