15.9 C
Athens

Κυπελλούχος Ελλάδας στις γυναίκες ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τη νεανική ομάδα της Νέας Ιωνίας στη Βέροια με 27-19 και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος χάντμπολ Γυναικών.

Στο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ είχε προηγηθεί με 12-6 και προοδευτικά, στο δεύτερο μέρος, με πολυφωνία στο σκοράρισμα, διεύρυνε την διαφορά απέναντι στην Νέα Ιωνία, παρά την καλή απόδοση της γκολκίπερ Μάγδας Κεπεσίδου.

Εξαιρετική η τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Μπρούνα Καμπόϊμ, η οποία έδωσε λύσεις στην ομάδα της με σειρά αποκρούσεων και μάλιστα αναδείχθηκε MVP του τελικού.

Στο 49΄, ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με διαφορά 11 γκολ, την μεγαλύτερη στο παιχνίδι, με 23-19, ωστόσο, σταδιακά η Νέα Ιωνία περιόρισε το προβάδισμα του αντιπάλου της, χωρίς να καταφέρει τίποτα περισσότερο από ήττα με τελική διαφορά 8 τερμάτων, αν και είχε πλησιάσει και στα 6 γκολ, με σερί 5-0.

ΠΑΟΚ : Καμπόϊμ, Μούρνου 2, Παναγιωτίδου, Γκάτζιου 8, Σαμολαδά, Νίκολιτς, Φερφόλια 4, Χατζηπαρασίδου 7, Βαφειάδου 1, Ζυγούρα 5, Μεντεσίδου, Κωστοπούλου, Κρίτζαλη, Ματαρώνα, Νούσια, Τσικνάκη.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ : Μ.Κεπεσίδου, Μακρή, Κολλύρη, Μανιά, Βασιλείου, Ζενέλι 1, Αργυροπούλου, Φράγκου 3, Νταβέσκα 4 , Ν.Κεπεσίδου 4, Ντιμτσούδη, Ζηνωνίδου 6, Καρέλα, Χρυσοκέντη, Καραμάνου 1, Χριστοπούλου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς