21.5 C
Athens

Μπαρτσελόνα: Θέλει Λουίς Σουάρες για αντι-Λουίς Σουάρες!

Το μεταγραφικό πλάνο της για το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει να σχεδιάζει ήδη η Μπαρτσελόνα, με τους Καταλανούς να επιδιώκει σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό Cadena Ser την απόκτηση ενός εξελίξιμου φορ το προσεχές καλοκαίρι για να πλαισιώσει και στη συνέχεια να… αντικαταστήσει τον Λουίς Σουάρες.

Οι μπλαουγκράνα, λοιπόν, έχουν στη λίστα τους έναν τρομερά εξελίξιμο ποδοσφαιριστή με άριστη τεχνική κατάρτιση και τεράστια ευχέρεια στο σκοράρισμα. Ο λόγος για τον Λουίς Σουάρες! Ναι, καλά ακούσατε. Αν αποκτηθεί, θα έχει το ίδιο ονοματεπώνυμο με τον Ουρουγουανό σταρ.

Αυτός ο Λουίς Σουάρες, βέβαια, είναι Κολομβιανός. Και τη φετινή σεζόν κάνει… πράγματα και θαύμα στη Β’ κατηγορία της Ισπανίας με τη φανέλα της Σαραγόσα, ως δανεικός από τη Γουότφορντ.

Σε 24 συμμετοχές τη φετινή σεζόν, έχει σκοράρει 14 φορές, έχει μοιράσει 3 ασίστ και συμβάλλει τα μέγιστα στην προσπάθεια της ισπανικής ομάδας να επιστρέψει στη La Liga μετά από επτά χρόνια απουσίας. Η χρηματιστηριακή αξία του 22χρονου στράικερ ανέρχεται στα 4.500.000 ευρώ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς