18.6 C
Athens

Έγινε… στάχτη το σπίτι του Παντελή Ταρνατόρου

«Το σπίτι καταστράφηκε αλλά το μυαλό μας βρίσκεται στα θύματα της πυρκαγιάς» επισήμανε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ

Η πύρινη λαίλαπα που «ξέσπασε» στην Ανατολική Αττική «καταβρόχθισε» και την μόνιμη κατοικία του προέδρου της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρου. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο ίδιος από θαύμα γλίτωσε πρόσωπο της οικογένειας του που βρισκόταν στο σπίτι την ώρα της συμφοράς.

Η ζημιά στον περιβάλλοντα χώρο είναι ολοκληρωτική, ενώ μεγάλες είναι οι ζημιές και στο εσωτερικό του σπιτιού από τις υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύχθηκαν αλλά και τους καπνούς.

«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι αλλά με αυτά που έγιναν και συνεχίζουν να εκτυλίσσονται δε μπορούμε να σκεφτόμαστε και να συζητάμε για τα υλικά που καταστράφηκαν» επισήμανε ο Παντελής Ταρνατόρος.

«Η όμορφη γειτονιά μας δεν υπάρχει πια. Το σπίτι βρέθηκε στο επίκεντρο της πυρκαγιάς. Ο νους μας είναι στις ψυχές που χάθηκαν άδικα και στις μαρτυρικές ώρες που πέρασαν. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι.

Το σπίτι μας κατά 80% καταστράφηκε αλλά δε μπορώ να σκέφτομαι αυτό τώρα. Σκέφτομαι τα παιδάκια και τους γονείς τους που μαρτύρησαν και όλους αυτούς που πρέπει να ζήσουν το υπόλοιπο της ζωής τους με τραυματικές εμπειρίες.

Πρέπει όλοι να συμπαρασταθούμε σε αυτές τις οικογένειες και να βοηθήσουμε στην αποκατάσταση των ζημιών αλλά και στην πρόληψη μέτρων για να μην έχουμε αυτό το κακό και σε άλλες περιοχές», είπε ο Παντελής Ταρνατόρος.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς