22.6 C
Athens

Στους 83 οι νεκροί από τις φονικές πυρκαγιές

Kατέληξε ένας ακόμα εγκαυματίας που νοσηλευόταν στο ΚΑΤ • Συνεχίζονται οι έρευνες

Στους 83 ανέβηκε ο αριθμός των νεκρών από τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν από τη Δευτέρα την Αττική.

Η εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Σταυρούλα Μαλλίρη, σε ενημέρωσή της το μεσημέρι έκανε λόγο για 82 θύματα, ωστόσο λίγο αργότερα κατέληξε ακόμη ένας άνδρας 73 ετών, ο οποίος νοσηλευόταν στο ΚΑΤ.

Οπως γνωστοποιήθηκε, ωστόσο, ακόμη δεν έχουν γίνει ξεκινήσει οι επιχειρήσεις στα κλειστά σπίτια των πυρόπληκτων περιοχών, την ώρα που σε δεκάδες ανέρχονται οι αγνοούμενοι.

«Συναισθανόμενοι την αγωνία των συγγενών των αγνοούμενων, σας αναφέρουμε ότι οι έρευνες για την αναζήτηση αυτών δεν θα σταματήσουν, προτού ελεγχθούν όλοι οι χώροι και τα σημεία στα οποία εξελίχθηκε η πυρκαγιά», πρόσθεσε η κ. Μαλλίρη.

Η Πυροσβεστική απευθύνει έκκληση προς τους συγγενείς των αγνοούμενων να προσέρχονται στο αμφιθέατρο του εργαστηρίου της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, στην οδό Μικράς Ασίας 75 στο Γουδί, έως και αύριο (Παρασκευή 27 Ιουλίου), από τις 08:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ, προκειμένου να ενημερωθούν για τη διαδικασία που πρόκειται να ακολουθηθεί, για την ταυτοποίηση των θυμάτων.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς