14.4 C
Athens

Ο Μέσι απάντησε με σκληρό τρόπο στον Αμπιντάλ (pic)

Έντονη… αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ του Λιονέλ Μέσι και του Ερίκ Αμπιντάλ, λόγω των όσων είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην καταλανική Sport ο τελευταίος.

Μεταξύ άλλων, υποστήριξε πως επί εποχής Ερνέστο Βαλβέρδε, υπήρξαν παίκτες που δεν απέδιδαν το μάξιμουμ και πως υπήρχε θέμα στα αποδυτήρια. Δηλώσεις που δεν άρεσαν καθόλου στον Λιονέλ Μέσι και που οδήγησαν στο… ξέσπασμα του Αργεντινού σούπερ σταρ μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο ίνσταγκραμ.

«Ειλικρινά δεν μου αρέσει να κάνω αυτά τα πράγματα αλλά πιστεύω ότι ο καθένας οφείλει να είναι υπεύθυνος στο πόστο του και να παίρνει σωστές αποφάσεις. Οι παίκτες είναι υπεύθυνοι για αυτό που συμβαίνει εντός αγωνιστικού χώρου και είναι οι πρώτοι που το αναγνωρίζουν όταν δεν πηγαίνουν καλά.

Θα πρέπει όμως και οι άνθρωποι που διαχειρίζονται τις τύχες του συλλόγου να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους για τις αποφάσεις που παίρνουν. Πιστεύω πως όταν πρόκειται για παίκτες, θα πρέπει να δίνουμε ονόματα διαφορετικά διαφορετικά ρίχνουμε λάσπη και λέγονται πράγματα που δεν είναι αληθή», έγραψε συγκεκριμένα, κάτι που φροντίζει να μην κάνει συχνά και δη δημόσια.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς