17.9 C
Athens

Η Ρεάλ προσφέρει 250 εκατομμύρια ευρώ και παίχτες για τον Εμπαπέ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης, εδώ και καιρό είναι γνωστό ότι είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να αποκτήσει τον Κίλιαν Εμπαπέ, το μεγάλο αστέρι της Παρί Σεν Ζερμέν.

Και πώς να μην είναι άλλωστε, όταν πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που μόλις στα 22 του έχει πάρει πρωτάθλημα με 2 διαφορετικές ομάδες στη Γαλλία (Μονακό, Παρί), ένα Μουντιάλ όντας βασικός και αναντικατάστατος με την Εθνική Γαλλίας και έχοντας πετύχει 109 γκολ σε 172 εμφανίσεις!

Οι Μαδριλένοι γνωρίζουν ότι πρέπει να «τινάξουν» την μπάνκα στον αέρα και να ξεπεράσουν το ποσό των 222 εκατομμυρίων ευρώ που είχε πληρώσει η Παρί Σεν Ζερμέν για να κάνει ελεύθερο τον Νειμάρ από την Μπαρτσελόνα το 2017. Επιπλέον, οφείλουν να προσφέρουν έμψυχα ανταλλάγματα, με τους Βινίσιους Τζούνιορ και Ίσκο να έχουν επιλεχθεί ως εκλεκτοί από τους Παριζιάνους. Ωστόσο το πρόβλημα είναι ότι οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές δε φαίνονται διατεθειμένοι να μεταβούν στο Παρίσι, αλλά ούτε και η Ρεάλ είναι τόσο πρόθυμη να τους δώσει.

Μένει να δούμε τι θα συμβεί στο κοντινό μέλλον και αν θα γίνουμε μάρτυρες μιας ακόμη δαπανηρής μεταγραφής στο χώρο του ποδοσφαίρου!

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς