24.2 C
Athens

Χατζηγιοβάνης: «Πάμε στη Τούμπα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα»

Σε δηλώσεις σχετικά με τον προσεχή αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος ΠΑΟΚ, αλλά και για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας προχώρησε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης. Σε ερώτηση σχετικά με το αν περιμένει αντίδραση από τον ΠΑΟΚ τόνισε ότι «Δεν ξέρω τι θα κάνει. Δεν μας απασχολεί. Εμείς κοιτάμε τον Παναθηναϊκό. Κοιτάμε αποκλειστικά τον εαυτό μας. Θα πάμε εκεί για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα»

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για το σπουδαίο αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟΚ:«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι σήμερα απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Και εμείς το τελευταίο διάστημα παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Είμαστε αποτελεσματικοί και έρχονται πλέον και οι οι νίκες».

Για την ενδεχόμενη αντίδραση του ΠΑΟΚ στο ματς του Κυπέλλου: «Δεν ξέρω τι θα κάνει. Δεν μας απασχολεί. Εμείς κοιτάμε τον Παναθηναϊκό. Κοιτάμε αποκλειστικά τον εαυτό μας. Θα πάμε εκεί για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Για το γκολ που έβαλε κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης: «Διάβασα καλά την φάση, ήμουν κοντά πίστεψα ότι δεν θα με δει ο Ίνγκασον. Έτσι κι έγινε. Ήμουν σε καλή θέση και τελείωσα την φάση σε γκολ».

Για την αγωνιστική άνοδο της ομάδας και για το τι άλλαξε: «Η δουλειά που κάνουμε είναι η ίδια. Από την αρχή της χρονιάς. Δεν μπορώ να πω με σιγουριά τι είναι αυτό που έχει αλλάξει. Ίσως έχουμε γίνει αποτελεσματικοί. Μας έλειπε. Το συζητούσαμε. Έφταιγε αυτό, πιο πριν δεν ήμασταν αποτελεσματικοί και ενώ παίζαμε το ίδιο καλό ποδόσφαιρο δεν μπορούσαμε να πάρουμε τις νίκες».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς