15.9 C
Athens

Θα σέβεστε τους οργανωμένους: Έδωσαν αίμα, έστειλαν τρόφιμα, είναι ΠΑΡΟΝΤΕΣ…

Μόνο θαυμασμός για τα παιδιά της Θ-7, Θ-4, Θ-13, «Ορίτζιναλ» και βάλτε τα με όποια σειρά θέλει ο καθένας, δεν αλλάζει τίποτα

Πάταγο έκανε το σχόλιο με τον τίτλο «Αχ, Ελλάδα, σ΄ αγαπώ», του FWS.GR, για τα άμεσα αντανακλαστικά που επέδειξαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ στο δράμα των συνανθρώπων μας στην Ανατολική Αττική. Ξέχασαν τα οπαδικά τους, βοήθησαν, έδωσαν αίμα.

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Θ4 του ΠΑΟΚ συγκέντρωσαν τρόφιμα και φάρμακα στη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε άλλες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας για να τα στείλουν στο Νέο Βουτσά, στη Ραφήνα, στο Μάτι. Αυτό το εθνικό σοκ, η εθνική καταστροφή συσπείρωσε τους Έλληνες, με μπροστάρηδες τους οργανωμένους.

Ωστόσο, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που καταφέρθηκαν κατά των οργανωμένων οπαδών. Βεβαίως. Είναι γνωστοί βολεψάκηδες της εξουσίας, οι ντεμέκ «προοδευτικοί», οι ψευτοκουλτουριάρηδες που θεωρούν ότι η Ελλάδα είναι «τσιφλίκι» τους και μπορούν να τη διαφεντεύουν, όπως γουστάρουν.

Το επόμενο βήμα όλων αυτών της καθεστηκυίας τάξης, αυτό το διεφθαρμένο σύστημα αξιών και αντιλήψεων του κατεστημένου, μπορεί να ζητήσει να μην γίνει δεκτό το… αίμα των οργανωμένων της Αθήνας, να μην γίνουν δεκτά τα τρόφιμα και τα άλλα είδη πρώτης ανάγκης από τη Θ4.

Τόσο πολύ ενόχλησαν οι οργανωμένοι τους «νεκροθάφτες» της ελληνικής κοινωνίας. Ενόχλησαν γιατί ξέρουν από ανθρωπιά, ενώ οι κατεστημένοι ξέρουν μόνο από λόγια. «Κάψατε την Ραφήνα, ξεπουλήσατε τη Μακεδονία για το χρήμα», έγραφε το τεράστιο πανό στην Τούμπα.

Ναι, αυτά τα «κωλόπαιδα» ενοχλούν γιατί είναι όλα μαζί, ενώ η σύγχρονη λογική, μέσω των… social media έχει στόχο ο άνθρωπος να είναι μόνος του και παρέα να έχει τον υπολογιστή του. Αυτοί, όμως, οι οργανωμένοι, βγαίνουν έξω, μιλούν μεταξύ τους στην κερκίδα. Δια ζώσης κι όχι μόνο μέσω ενός άψυχου πράγματος, του υπολογιστή.

Αυτά τα παιδιά, οι οργανωμένοι των γηπέδων έχουν ως ένα ιδανικό στη ζωή τους, την ομάδα τους. Τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και βάλτε όποια σειρά θέλετε τις ομάδες, ουδεμία σημασία έχει. Και καλά κάνουν που τις έχουν.

Οι οργανωμένοι των μεγάλων ομάδων έγραψαν χιλιάδες σχόλια στις αναρτήσεις του FWS.GR στο facebook και τα άλλα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ψάχνουν κι αυτοί τη δική τους δικαίωση, να μην ντρέπονται που είναι οργανωμένοι, επειδή μέσα στην μάζα τους υπάρχουν και 10-20 που έχουν άλλες, έκνομες σκέψεις.

Επειδή, ωστόσο, υπάρχουν αυτοί οι 10-20 και 100 ακόμα, αυτοί οι «νεκροθάφτες» της καθεστηκυίας τάξης, τους κατατάσσουν στους «παράνομους», στα «απόβλητα» της κοινωνίας, στους «δολοφόνους». Λες και θα υπήρχαν όλα αυτά, αν αυτή η εδώ η πατρίδα είχε φροντίσει να μην υπάρχουν.

Τι σημαίνει αυτή η κατάταξη των οργανωμένων από τους «νεκροθάφτες»; Ότι αν συσπειρωθούν σε κάποια στιγμή, δεν θα πρέπει να τους λαμβάνουμε σοβαρά υπ όψιν μας, γιατί είναι «τσογλάνια», «κλέφτες», «λωποδύτες», «φονιάδες», «μαχαιροβγάλτες». Αυτό θα προσπαθήσουν να μας πείσουν. Όλοι αυτοί που μας λένε κάθε μέρα πόσο μας… αγαπούν και πόσο μας… νοιάζονται. Αυτοί, οι πρωτοστάτες της παρακμής της κοινωνίας. Και τους φταίνε οι οργανωμένοι…

Οι μεν έδωσαν το αίμα τους, οι δε έστειλαν κούτες με τρόφιμα από τη Θεσσαλονίκη, ρε φίλε. Θα σέβεστε τους οργανωμένους.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς