14.4 C
Athens

Mr Skibbe, have you got the news?(Τα μάθατε τα νέα, κύριε Σκίμπε;)

«Έφαγαν» τον βοηθό του, Κώστα Τσάνα για να βολέψουν «δικό τους» παιδί κι ο Γερμανός δεν πήρε χαμπάρι, bro

Tommy Shelby of PEAKY BLINDERS is speaking now, bro. Ο Τόμας Σέλμπι μιλάει τώρα. Good morning to mr Skibbe. Ποιος είναι ο προπονητής της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου; Αυτός! Ο Γερμανός Μίχαελ Σκίμπε. Γερμανός, bro. Τον έφεραν στην ΕΠΟ, του έδωσαν τα κλειδιά κι έναν βοηθό, τον Κώστα Τσάνα. Assistant.

Μια χαρά προπονητής είναι ο Τσάνας, βρήκε και χημεία με τον Σκίμπε. Good, very good. Το ερώτημα είναι το εξής: Ο Τσάνας θα συνεχίσει να είναι βοηθός του Σκίμπε; Probably, not, bro. Πιθανότατα όχι. Τον καθάρισαν σαν αυγό, bro…

Εκείνος που εισηγήθηκε το «φάγωμα» του Τσάνα, λέγεται Βρακάς. Αυτός είναι επιφορτισμένος με τις εθνικές ομάδες. Αυτός εισηγείται ποιος μένει και ποιος φεύγει. Βρακάς με το όνομα. Dr. Vrakas, expert στην προπονητική.

Ο Βρακάς, λοιπόν, πληροφορούμαι, ότι έκανε αρνητική εισήγηση για τον Τσάνα. Να φύγει, δηλαδή, ο Τσάνας, να βολέψουμε κανένα «δικό μας» παιδί. Να φάνε κι άλλοι «ψωμάκι». A piece of bread, bro.

Τώρα, αν το «δικό μας παιδί» κάνει ή δεν κάνει για το Σκίμπε, it’s another story, bro, είναι άλλη υπόθεση. Κι όσοι ρωτούν αν ο ίδιος ο Σκίμπε θα ήθελε να μείνει ο Τσάνας, ο Tommy απαντάει ότι δεν έχει καμία σημασία.

Σημασία έχει να βολέψουμε το «παιδί» μας. Κι αν τσινήσει ο Σκίμπε, τι θα γίνει bro; Τίποτα δεν θα γίνει. Δεν θα τον ρωτήσουμε κιόλας. Άμα θέλει. Άμα δεν θέλει, στο καλό. Αντίο και να μας γράφεις, χερ Σκίμπε.

Listen, bro. O Βρακάς έχει ένα γιό που παίζει στην Κ19 του ΠΑΟΚ κι είναι υποψήφιος για την εθνική ομάδα, bro. Θα κληθεί ή όχι στην εθνική the lovely son, bro?

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς