18.9 C
Athens

Ολυμπιακός: Τα χρέη του ΠΑΟ σε Μολέντο τρομάζουν τον Γουίλιαν

Τραπεζικές εγγυήσεις από τον Ολυμπιακό έχει ζητήσει η πλευρά του Γουίλιαν Αράο για τις αποδοχές του και στην Βραζιλία λένε ότι η αιτία του κακού έχει ρίζες στον Παναθηναϊκό

Τις διαστάσεις ενός ποδοσφαιρικού… θρίλερ έχει πάρει η μεταγραφή του Γουίλιαν Αράο στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» τα έχουν βρει με την Φλαμένγκο σε όλα, όμως ο παίκτης και οι ατζέντηδές του ζητάνε περισσότερες εγγυήσεις.

Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για την έλευση του 25χρονου μέσου, ο οποίος έχει τρομοκρατηθεί από τις καθυστερήσεις και την ασυνέπεια στις πληρωμές του Παναθηναϊκού στην περίπτωση του Ροντρίγκο Μολέντο, όπως τονίζουν τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ.

Ο πρώην σέντερ μπακ των «πρασίνων» ήταν έτοιμος να καταθέσει προσφυγή πέρυσι, όμως η μεταγραφή του στην Ιντερνασιονάλ τον έκανε πιο διαλλακτικό. Ωστόσο, υπάρχουν ανεξόφλητα χρέη του Παναθηναϊκού στον Μολέντο και αυτό δυσχεραίνει την προσπάθεια του Ολυμπιακού.

Υπάρχει μια γενικότερη φοβία του Γουίλιαν για την κατάσταση στην Ελλάδα και γίνονται ενέργειες από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να τον πείσουν ότι στον Πειραιά δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς