19.7 C
Athens

Ανατριχιαστικός ΛεΜπρόν Τζέιμς στην τελετή των Λέικερς: Θα ζεις για πάντα, αδερφέ

Μέσα σε ιδιαίτερη φορτισμένη ατμόσφαιρα, τόσο στις εξέδρες μεταξύ των οπαδών όσο και στον αγωνιστικό χώρο ανάμεσα στους παίκτες και τους ανθρώπους της ομάδας, οι Λέικερς διοργάνωσαν στο Staples Center μια συγκινητική τελετή για να τιμήσουν τη μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ.

Για τον απόλυτο σταρ της ομάδας των Λος Άντζελες στα 20 χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της μίλησε ο διάδοχός του, ΛεΜπρόν Τζέιμς, που μίλησε με δάκρυα στα μάτια για τον φίλο του, τον αδερφό του και τον καλύτερο πατέρα που ξέρει.

«Σήμερα είναι μία γιορτή. Γιορτάζουμε τα 20 χρόνια του αίματος, του ιδρώτα, των δακρύων, τους κατεστραμμένου σώματος, των στιγμών που έπεσε και ξανασηκώθηκε ο Κόμπι, τις αμέτρητες ώρες προπόνησης, την αποφασιστικότητά του να γίνει όσο σπουδαίος μπορούσε.

Σήμερα γιορτάζουμε για το παιδί που ήρθε εδώ 18 χρονών, αποσύρθηκε στα 38 και έγινε πιθανότατα ο καλύτερος πατέρας που έχουμε δει. Εγώ και οι συμπαίκτες μου θα συνεχίσουμε την κληρονομιά του στο μπάσκετ για όσο μπορούμε γιατί αυτό θα ήθελε ο Κόμπι. Θα ζεις για πάντα, αδερφέ. ».

Στο ημίχρονο του αγώνα, οι Γουίζ Καλίφα και Τσάρλι Πεθ τραγούδησαν το «See You Again». Την ώρα του αγώνα με τους Μπλέιζερς, εκατοντάδες φίλοι των Λέικερς είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Staples Center για να αποτίσουν φόρο τιμής στον θρύλο της ομάδας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς