17.2 C
Athens

Ολυμπιακός: Έρχεται Ελλάδα και ο Μορ

Στην ΑΘήνα αναμένεται εντός των επόμενων ωρών ο Εμρέ Μορ προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνηση του στον Ολυμπιακό. Μια μετακίνηση που σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα στη Γαλικία, θα γίνει με τη μορφή δανεισμού από τη Θέλτα και με τους Ερυθρόλευκους να έχουν υποχρεωτική οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Ο… αέρινος 22χρονος μεσοεπιθετικός πέρασε το πρώτο μισό της σεζόν στη Γαλατάσαραϊ, στην οποία δεν κατάφερε να στεριώσει κι έτσι ζήτησε τη διακοπή του δανεισμού του.

Οι Ερυθρόλευκοι ήρθαν σε συνεννόηση τόσο με τον τούρκικο σύλλογο όσο και με τη Θέλτα στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής και συμφώνησε να φέρει στην Ελλάδα τον Τούρκο μεσοεπιθετικό, προκειμένου να δείξει τον λόγο που θεωρείται ακόμα ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική σκηνή.

Μέχρι το βράδυ της Παρασκευής, ο Μορ θα βρίσκεται στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς προκειμένου να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ντανιέλ Ποντένσε.

Θυμίζουμε πως στην Ελλάδα ήδη βρίσκεται ο Καφού, ο οποίος αποκτάται με κανονική μεταγραφή από τη Λέγκια Βαρσοβίας για να ενισχύσει τον Ολυμπιακό στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς