15.6 C
Athens

Μαρούπα: Από όλα τα στοιχεία προκύπτει ότι ο Σαββίδης πήρε την Ξάνθη!

Οι αποκαλύψεις γύρω από το πόρισμα της ΕΕΑ στο σκάνδαλο ΠΑΟΚΞάνθης συνεχίζονται και μετά την τοποθέτηση του Ηλία Αρκούδη, ήρθε η ίδια η Ειρήνη Μαρούπα να επιβεβαιώσει την αποκάλυψή του, τονίζοντας πως από όλα τα στοιχεία προκύπτει ότι ο Ιβάν Σαββίδης όντως πήρε την ΠΑΕ Ξάνθη!

Αναλυτικά η τοποθέτηση της κυρίας Μαρούπα στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis, όπου άφησε εμβρόντητους τους παρουσιαστές Κυριάκο Θωμαΐδη και Γιώργο Μπούζο:

«Με μεγάλη μου έκπληξη ακούω τον εισηγητή της ΕΕΑ, κ. Αρκούδη, που ήταν καταδικαστικός για όλες τις ομάδες και επικύρωσε την εισήγησή του με μεγάλη ευκολία, να λέει τώρα ότι δεν ήξερε αν προέκυπτε από τα στοιχεία που επεξεργάστηκε ο ίδιος αν ασκούσε κυριαρχική θέση ο κ. Σαββίδης και περίμενε εμένα να πάω στην Ξάνθη. Κάποιοι άνθρωποι δεν αξίζουν να φοράνε παντελόνια γιατί όταν έρχεται η ώρα να έρθουν αντιμέτωποι με τις συνέπειες των αποφάσεών τους κρύβονται πίσω από τα φουστάνια μιας γυναίκας.

Πράγματι, ο κ. Σαββίδης πήρε την Ξάνθη, προκύπτει από όλα τα στοιχεία. Χάνοντας τη χορηγία της Skoda, ο Πανόπουλος ήθελε ας πούμε να ξεφορτωθεί την Ξάνθη. Δεν υπάρχει επιχειρηματική δραστηριότητα στο ξενοδοχείο και το γήπεδο της ομάδας. Κι επειδή ο κ. Σαββίδης δεν ήθελε να πέσει στα χέρια ενός Τούρκου επιχειρηματία την πήρε εκείνος.

Τους είπα στην ΕΕΑ ότι θα υπάρξει μείζον εθνικό θέμα, όπως και έγινε. Τους είπα ότι βεβαίως έχει υπάρξει παράβαση, αλλά να μην επιβάλλουμε εξοντωτικές ποινές, γιατί ξέρουμε ότι η απόφαση θα είναι συντριπτικά καταστροφική για έναν από τους δύο πρώτους του πρωταθλήματος, οπότε να ελέγξουμε τις καταγγελίες και για τον Ολυμπιακό. Εγώ δεν ψάχνω να κλαίγομαι σε κάθε ραδιόφωνο που βγαίνω».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς