16.2 C
Athens

Πανιώνιος – Ατρόμητος 1-0: Όταν το VAR λειτουργεί κανονικά…

Ο Πανιώνιος πήρε μία πολύ σημαντική νίκη στην προσπάθειά του να «ξεκολλήσει» από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, καθώς επικράτησε του Ατρομήτου με 1-0 στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο 21ης αγωνιστικής της Super League.

Σε έναν αγώνα που ο Ατρόμητος εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων, οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να επιβληθούν στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας και τις δύο μεγαλύτερες ευκαιρίες του αγώνα στα πρώτα 45 λεπτά.

Το πρώτο ημίχρονο, ωστόσο, ολοκληρώθηκε με τον Πανιώνιο να ψάχνει το 1-0 και τον Ατρόμητο να προσπαθεί να ακολουθήσει τον ρυθμό των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης η εικόνα των δύο ομάδων δεν άλλαξε, με τον Πανιώνιο να έχει στον έλεγχό του τον αγώνα.

Στο 61ο λεπτό, οι Κυανέρυθροι άνοιξαν το σκορ με πλασέ του Ρέντζα, αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης είδε τη φάση στο VAR και ακύρωσε τελικά το γκολ των γηπεδούχων, μιας και ο σκόρερ ήταν σε θέση offside.

Αυτό όμως δεν επηρέασε την απόδοση των παικτών του Παπαβασιλείου, μιας και συνέχισαν να πιέζουν τους αντιπάλους τους. Έτσι, οι κόποι του Πανιωνίου ανταμείφθηκαν στο 76ο λεπτό, όταν ο Σταυρόπουλος έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μέγερι.

Στα τελευταία 20 λεπτά του αγώνα, ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε να βρει το γκολ της ισοφάρισης και τελικά ο Πανιώνιος πανηγύρισε τη νίκη, μετά από ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων και «ξεκόλλησε» από τους 6 βαθμούς, ενώ από την άλλη η ομάδα του Παντελίδη έχασε έδαφος στη μάχη για την τετράδα.

Πανιώνιος (Παπαβασιλείου): Κότνικ, Παπανικολάου, Ρέντζας (Παπαγεωργίου 87′), Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Οικονομίδης, Κόρμπος, Λυμπεράκης (Σαραμαντάς 87′), Κιάκος, Εμμανουηλίδης (Δούμτσιος 97′), Αραμπούλι

Ατρόμητος (Παντελίδης): Μέγιερι, Γκάλο, Στρούγγης, Κάχιλα, Ταλόχα (Κατράνης 46′), Χαρίσης, Μπουσούλατζιτς, Ούμπιδες (Ανδρούτσος 58′), Ενσικουλού (Γιακουμάκης 73′), Μανούσος, Βέλλιος

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς