16.9 C
Athens

Παραγκίσιο το κόλπο με τους παρατηρητές

Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει φέτος για τον αίλουρο. Το γνωρίζει ότι θα είναι πολύ πιο δύσκολο να πανηγυρίσει στο τέλος. Όμως δεν τα παρατάει. Έχει οργανωθεί και θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις. Τα τσιράκια έχουν κάνει ήδη το πρώτο κόλπο.

Ο κανονισμός που άλλαξε για τους νέους παρατηρητές διαιτησίας πέρασε στα …ψιλά. Κανείς δεν του έδωσε σημασία. Όμως έκανα την έρευνα μου και θα σας αποκαλύψω τι ετοιμάζεται.

Μέχρι και την περσινή σεζόν για να γίνει κάποιος παρατηρητής διαιτησίας έπρεπε να περιμένει ένα χρόνο από τη στιγμή που ολοκλήρωσε την καριέρα του ως διαιτητής ή βοηθός. Όμως αυτό άλλαξε εν όψει της νέας σεζόν. Φρόντισαν ο Περέιρα, ο Κουκουλάκης και ο Τριτσώνης. Όσοι πλέον χάνουν τη σφυρίχτρα μπορούν να γίνουν παρατηρητές στο επόμενο πρωτάθλημα! Όχι όπως παλιά στο μεθεπόμενο.

Αυτό έχει να συμβεί από την εποχή της “παράγκας”. Η συνταγή δηλαδή είναι παλιά. Την γνωρίζουν και την εκτελούν οι ίδιοι άνθρωποι. Εκείνοι που βοήθησαν πέρσι τον αίλουρο.

Ποια είναι η συνταγή; Δεν καταλάβατε ακόμα τι έγινε; Έπιασαν πέρσι τα «εργαλεία» και τους έδωσαν εντολές πως θα …δουλέψουν. Εκείνα ήξεραν, είχαν πάρει τις υποσχέσεις, ότι η επόμενη θέση είναι έτοιμη. Όχι σε ένα χρόνο αλλά σύντομα. Σε λίγους μήνες. Σε περίπτωση που δεν μπορούσαν να τους σώσουν το καλοκαίρι μετά από τα …λάθη τους.

Έτσι έμειναν όλοι ευχαριστημένοι. Οι …δουλειές έγιναν. Κάποιοι φαγώθηκαν αλλά έχουν κάνει αίτηση να επιστρέψουν. Η ΚΕΔ δήθεν δυσκολεύεται να επιλέξει. Τέτοια παράσταση δεν ανεβαίνει ούτε στην Επίδαυρο.

Οι πίνακες των παρατηρητών αναμένεται να εμπλουτιστούν σύντομα. Να αποκτήσουν μεγαλύτερη κλίση προς τον Νότο. Οι νταραβεριτζήδες θέλουν να χώσουν κόσμο και στο VAR. Να αποκτήσουν και εκεί μάτια, στόμα και αυτιά.

Τι διάβασα; Ότι το υποτιθέμενο συμβόλαιο του Χριστοδουλόπουλου με την ΑΕΚ είχε την υπογραφή του Δέδε; Την έβαλε χωρίς να έχει δικαίωμα; Δεν σας είχα ενημερώσει για τον «αποζημιάκια» πριν γίνει γνωστό το θέμα; Αυτό με τους παρατηρητές είναι πιο σοβαρό. Το νου σας ρεμάλια. Που έλεγε και ο Κωνσταντάρας στους γιους του.

Περισσότερη ΑΠΟΨΗ από το Athlosnews

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Κρίσταλ Πάλας – Μαν. Γιουνάιτεντ 4-0: Ανεπανάληπτος διασυρμός για τους Κόκκινους Διαβόλους

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ολίσε η Κρίσταλ Πάλας διέλυσε την απογοητευτική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την έβαλε σε μπελάδες για την Ευρώπη

Ολυμπιακός: Δύσκολα με Άστον Βίλα ο Ορτέγκα, ο Ρίτσαρντς προβάρει φανέλα βασικού

Ο Αργεντινός αριστερός μπακ καταβάλλει προσπάθεια αλλά μοιάζει απίθανο να προλάβει τον επαναληπτικό με την Άστον Βίλα, κάτι που σημαίνει πως ο Ρίτσαρντς προορίζεται για τη θέση του

Ο Μεντιλίμπαρ αξιολογεί την περίπτωση του Ντάνι Γκαρθία για τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με την AS

Ο 33χρονος Ισπανός μέσος φαίνεται να βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού για το καλοκαίρι, όπως αποκαλύπτει η AS για τον πρώην παίκτη του Μεντιλίμπαρ στην Έιμπαρ