17.1 C
Athens

Η ΕΛ.ΑΣ. βάζει τέλος στο θρίλερ: Τα δυο κοριτσάκια στη βάρκα δεν είναι οι δίδυμες

Ταυτοποιήθηκε ο πατέρας των παιδιών στη βάρκα, απέδειξε με έγγραφα ότι είναι παιδιά του • Επίσημα αγνοούμενα τα δύο 9χρονα κοριτσάκια

Τέλος στο θρίλερ με τα δίδυμα κοριτσάκια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ., καθώς σύμφωνα με πληροφορίες επιβεβαιώθηκε ότι δεν πρόκειται για τα παιδιά της οικογένειας Φιλιπποπούλου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας με το μούσι που συνόδευε τα παιδιά βρέθηκε και εξετάστηκε από την αστυνομία. Ο ίδιος προσκόμισε και τα απαραίτητα έγγραφα με τα οποία διαπιστώθηκε ότι τα δύο κοριτσάκια είναι παιδιά του, ενώ τα άλλα δύο παιδιά που φαίνονται στο επίμαχο βίντεο είναι τα παιδιά της κουμπάρας του.

Προφανώς ο απελπισμένος πατέρας, μέσα στην αγωνία του για να βρει τα παιδιά του πίστεψε ότι τα κοριτσάκια που είδε στη βάρκα και μοιάζουν με τα δικά του, είναι τα παιδιά του.

Ετσι, οι δύο δίδυμες οι οποίες με τον παππού τους και τη γιαγιά τους παραθέριζαν στην περιοχή, θεωρούνται επίσημα αγνοούμενες.

Μάλιστα, το Χαμόγελο του Παιδιού έδωσε στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες και στοιχεία για τα δυο κοριτσάκια που αγνοούνται.

Τα δίδυμα εννιάχρονα κορίτσια αγνοούνται από το Κόκκινο Λιμανάκι, στο Μάτι Αττικής. Η Σοφία Φιλιπποπούλου, έχει ύψος 1,13 μ., ζυγίζει 20 κιλά, έχει καστανόξανθα  μαλλιά και πράσινα μάτια. Φορούσε ροζ σορτς, φούξια μπλούζα και ασημί πέδιλα.

Η Βασιλική Φιλιπποπούλου, έχει ύψος 1,10 μ., ζυγίζει 20 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καφέ-πράσινα μάτια. Φορούσε κόκκινο σορτς, ροζ μπλούζα και ασημί πέδιλα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς