18.2 C
Athens

Γιόχανσον: Αξιοποιήσαμε τον θυμό μας για να προκριθούμε

Για την ακύρωση του γκολ του Ινσούα και το κίνητρο που τους έδωσε στο ημίχρονο για να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν την πρόκρισης εις βάρος του ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε ο Ματίας Γιόχανσον.

«Φυσικά και απογοητευτήκαμε. Το γκολ του Ινσούα ήταν κανονικό. Υπήρχε κάποια απογοήτευση στο α’ ημίχρονο, επειδή ήμασταν καλύτεροι. Δεν προσπαθούσαν να παίξουν και πέτυχαν ένα γκολ από στημένο. Το ίδιο είχε συμβεί και στο ματς με την ΑΕΚ, επομένως γνωρίζαμε ότι αν βάζαμε γκολ θα μπορούσαμε να γυρίσουμε το ματς.

Βάλαμε το πρώτο γκολ και αποκτήσαμε αυτοπεποίθηση. Και μετά ένα ακόμη και πίστευα στην πρόκριση. Στο ημίχρονο Υπήρχε απογοήτευση, αλλά έπρεπε να διαχειριστούμε τα συναισθήματά μας και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο».

Στην ερώτηση για τον αν υπήρχε θυμός μετά την ακύρωση του γκολ, ο Αργεντινός μπακ απάντησε: «Φυσικά. Τον αξιοποιήσαμε όπως έπρεπε. Στόχος μας είναι ο τελικός. Έχουμε αποκτήσει σταθερότητα αμυντικά και πλέον έχουμε βελτιωθεί και στο επιθετικό σκέλος. Είμαστε πολύ καλή ομάδα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς