17.9 C
Athens

Μήπως να προσφέρει και… χειρωνακτική εργασία στον Ιβάν ο Λ. Αυγενάκης;

Σε μόνιμη βάση ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης είναι στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ. Η προσπάθεια να θεωρηθεί πως είναι ο εκλεκτός του Ολυμπιακού τηρείται με θρησκευτική ευλάβεια από την οικογένεια Σαββίδη, που σε κάθε ευκαιρία δεν χάνει την ευκαιρία να του επιτεθεί.

Ακόμη και όταν είχε θίξει το θέμα των δανεικών παικτών στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Λευτέρης Αυγενάκης, ο Γιώργος Σαββίδης φρόντισε όχι απλά να αντιπαρατεθεί, αλλά να τον προσβάλει, τονίζοντας:

«Η ημιμάθεια, Λευτέρη Αυγενάκη, είναι χειρότερη από την αμάθεια. Καλό θα είναι να είστε πιο προσεκτικός πριν κάνετε δηλώσεις. Επιτέλους κάντε κάτι χρήσιμο για τον αθλητισμό διότι για την ώρα επιβεβαιώνεται ο Σταύρος Κόλκας που δήλωσε ότι θα μπορούσε να γίνει και εκείνος Υπουργός και μάλιστα καλύτερος».

Είναι σίγουρο πως για την οικογένεια Σαββίδη, ο Σταύρος Κόλκας θα ήταν καλύτερος Υπουργός από τον Λευτέρη Αυγενάκη. Πιο… αντικειμενικός τουλάχιστον. Γιατί ο Ηρακλειώτης πολιτικός δεν θα τα δίνει… όλα για τη Θεσσαλονίκη. Ή μήπως το κάνει, ακολουθώντας τον δρόμο που χάραξαν ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος όταν πήγαιναν στη Θεσσαλονίκη και ανακοίνωναν ότι θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους, προκειμένου να διευκολυνθεί ο ΠΑΟΚ για τη δημιουργία της νέας Τούμπας;

Η σπουδή των πολιτικών παραγόντων να βοηθήσουν ώστε ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει νέο γήπεδο, ξεπερνά και αυτή προς την ΑΕΚ για την Αγιά Σοφιά που πέρασε από χίλια μύρια κύματα. Θα περίμενε κανείς ακούγοντας τους ανθρώπους του δικέφαλου του βορρά, πως η ομάδα τους είναι υπό διωγμό. Πως ο Λευτέρης Αυγενάκης κοιμάται και ξυπνάει με το πώς θα χτυπήσει τον ΠΑΟΚ. Και… ω, του θαύματος, πριν καλά καλά ετοιμαστεί από την ΠΑΕ και κατατεθεί ο φάκελος για το έργο, το Υφυπουργείο Αθλητισμού κάνει τα πάντα για να προχωρήσει το πρότζεκτ. Και όχι μόνο να συνδράμει με τα συναρμόδια Υπουργεία ώστε να γίνει η νέα Τούμπα, αλλά να είναι έτοιμο και το γήπεδο που θα μετακομίσει ο ΠΑΟΚ στο διάστημα αυτό. Το Καυτανζόγλειο.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης από βήματος Βουλής σημείωσε πως: «Δρομολογούμε τις διαδικασίες για την μετακόμιση του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ προκειμένου να προχωρήσει η κατασκευή του νέου τους γηπέδου στην Τούμπα. Ο πρωθυπουργός μας, Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και το Υφυπουργείο Αθλητισμού, πράττουμε τα δέοντα προκειμένου να προχωρήσουν άμεσα οι εξελίξεις και να διευκολύνουμε με κάθε τρόπο το πλάνο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Βρισκόμαστε σε συντονισμό με την διοίκηση του Καυτανζογλείου, η οποία αναμένει να συνεργαστεί και να φιλοξενήσει την ομάδα του ΠΑΟΚ μέχρι να υλοποιηθούν οι εργασίες του νέου γηπέδου. Ασφαλώς θα είμαστε αρωγοί και θα διευκολύνουμε στα θέματα των αδειοδοτήσεων και όπου αλλού χρειαστεί. Θέλουμε ο ΠΑΟΚ να προχωρήσει για ένα σύγχρονο γήπεδο ευρωπαϊκών προδιαγραφών στην Θεσσαλονίκη που θα αναβαθμίσει το δικό του στάτους αλλά και της ευρύτερης περιοχής».

Τι καλύτερο θα έκανε δηλαδή ο Σταύρος Κόλκας, Γιώργο Σαββίδη; Εκτός αν θέλουν ο Υφυπουργός να φορέσει στολή αγγαρείας και να προσφέρει και προσωπική χειρωνακτική εργασία. Για να μην έχουν… παράπονο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς