20.8 C
Athens

Βιλερμπάν – Ερυθρός Αστέρας 80-83: Επέστρεψε από το -19 και τον απογείωσε ο Πάντερ

Σε τρομερή κατάσταση εξακολουθεί να βρίσκεται ο Ερυθρός Αστέρας, που έδειξε σε ένα ακόμα παιχνίδι μετά από αυτό κόντρα στην Μπάγερν πως όχι μόνο έχει μπει δυναμικά στο κόλπο της οχτάδας, αλλά πως μπορεί με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα να βάλει δύσκολα σε όλους.

Απόδειξη αυτού, το μεγάλο διπλό στο «Αστρομπάλ». Σε μια έδρα που έχουν περάσει ελάχιστοι φέτος, η ομάδα του Σάκοτα παρότι βρέθηκε να χάνει με 19 (!) πόντους στο τέλος του πρώτου μέρους από τη Βιλερμπάν, έφτασε στην ανατροπή και πανηγύρισε τεράστια νίκη, βελτιώνοντας έτσι το ρεκόρ του σε 9-9.

Η Βιλερμπάν ξεκίνησε πολύ δυνατά, προηγήθηκε με 9-0, ενώ ο Γεκίρι που πραγματοποίησε απίθανη εμφάνιση εκτόξευσε τη διαφορά στο +13 (18-5) και με… πάρτι στη ρακέτα μπήκε στο δεύτερο δεκάλεπτο στο +17 (30-13). Ωστόσο, αυτό ήταν το… λιγότερο, αφού στη συνέχεια βρήκε ρυθμό και ο Πέιν που διατήρησε τη διαφορά στο +17 για να πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια στο 49-30.

Μετά τη διακοπή, οι Σέρβοι παρουσιάστηκαν… μεταμορφωμένοι. Ο Κέβιν Πάντερ με έντεκα δικούς του πόντους και με τον Στίματς να κάνει… όργια ψαλίδισαν τη διαφορά κάνοντας εκπληκτικό τρίτο δεκάλεπτο με 34 πόντους και αφήνοντας στους 16 τη Βιλερμπάν! Από εκεί και πέρα επέβαλαν τον ρυθμό τους και με τον Πάντερ να βάζει το μεγάλο τρίποντο νίκης στο φινάλε πήραν το «διπλό» με 83-80

Τα δεκάλεπτα: 30-13, 49-30, 65-64, 80-83

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς