24.4 C
Athens

Μπάγερν – ΤΣΣΚΑ 77-84: Επιστροφή στις νίκες μέσω Μονάχου

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επέστρεψε στον δρόμο των νικών, καθώς επικράτησε της Μπάγερν στο Μόναχο με 77-84, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Euroleague και βελτίωσε το ρεκόρ της σε 12-6, ενώ οι Βαυαροί υποχώρησαν στο 6-12.

Η ρωσική ομάδα ήταν ανώτερη της Μπάγερν σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, καταφέρνοντας από το πρώτο ημίχρονο να πάρει μία πολύ μεγάλη διαφορά. Με τον Μάικ Τζέιμς (27 π) να κάνει τα πάντα στην επίθεση και τον Νταρούν Χίλιαρντ να τον πλαισιώνει με τον καλύτερο τρόπο, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα 16 πόντων (25-41).

Στο δεύτερο μισό του αγώνα, η Μπάγερν προσπάθησε να επιστρέψει στη διεκδίκηση της νίκης και με μία αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε να μειώσει σημαντικά τη διαφορά. Το τρίτο δεκάλεπτο έκλεισε στο 52-59 και όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα λύσουν τις… διαφορές τους στο τελευταίο.

Εκεί, η Μπάγερν έμεινε αρκετά κοντά στο σκορ και απείλησε την ΤΣΣΚΑ, αλλά οι πρωταθλητές Ευρώπης ήταν πιο ψύχραιμοι στα τελευταία λεπτά και κατάφεραν να φύγουν με το «διπλό» από το Μόναχο.

Τα δεκάλεπτα: 10-18, 25-41, 52-59, 77-84

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς