17.4 C
Athens

Κωμωδία στην ΕΕΑ: Αναβολή επειδή η Ξάνθη «δεν γνώριζε ότι εγκαλείται για συνιδιοκτησία»!

Οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι καταιγιστικές, μετά και τις νέες αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα στην ΕΕΑ. Και παρόλο που ο Αλέξης Κούγιας εκτίμησε νωρίτερα ότι η εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης περί πιθανής συνιδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης θα ολοκληρωνόταν σήμερα και ίσως να έβγαινε και η απόφαση, τα πράγματα κύλησαν όπως ακριβώς προέβλεψε το FWS.

Η ΠΑΕ Ξάνθη αρχικώς ζήτησε αναβολή λόγω κωλύματος του Πολυχρόνη Συγγελίδη για προσωπικούς λόγους, αίτημα που προκάλεσε μια ολιγόωρη διακοπή δίχως όμως να γίνει αποδεκτό. Και στη συνέχεια, όταν τα νέα στοιχεία έκαναν τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα, η ακριτική ΠΑΕ πήρε τελικά την πολυπόθητη – για εκείνη και τον ΠΑΟΚ, πιθανότατα – αναβολή με το κωμικό επιχείρημα πως οι άνθρωποί δεν ήξεραν ότι εγκαλούνται για συνιδιοκτησία!

Η συνέχεια στην εκδίκαση της υπόθεσης θα δοθεί την Πέμπτη 16/1 και ώρα 10:00, αλλά όλα δείχνουν πως ο χρόνος για την επιβεβαίωση του μεγαλύτερου σκανδάλου στην ιστορία του ελληνικού σκανδάλου είναι πλέον μετρημένος…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς