15.8 C
Athens

ΕΕΑ: «Καρπαζίδης» σε ΠΑΟΚ – Ξάνθη από τα νέα στοιχεία!

Τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας κατά την εκδίκαση της υπόθεσης ΠΑΟΚ και Ξάνθης είναι φωτιά. Και πέφτουν σαν… Καρπαζίδης (για να κάνουμε ένα λογοπαίγνιο με το επίθετο του περιβόητου ανιψιού) στον σβέρκο του Ιβάν Σαββίδη, της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της ΠΑΕ Ξάνθη.

Από τον Ιούνιο έως τον Ιούλιο του 2018, την επίμαχη περίοδο των «αλλαγών» στην ιδιοκτησία και το Δ.Σ. της ΠΑΕ Ξάνθης, ο πρώην σερβιτόρος  και ανιψιός του Ιβάν Σαββίδη, Ιωάννης Καλπαζίδης, λαμβάνει στον προσωπικό του λογαριασμό στην Alpha Bank τρία εμβάσματα που ανήλθαν στο συνολικό ποσό των 6,7 εκατομμυρίων ευρώ!

Μέσα στο επόμενο 24ωρο, ο Ιωάννης Καλπαζίδης φέρεται να μεταφέρει αυτό το αστρονομικό ποσό των 6,7 εκατ. ευρώ στον λογαριασμό της Dimera στην Τράπεζα Πειραιώς.

Δηλαδή, την εταιρεία που κατέχει το 80% των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και που ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη. Η ίδια Dimera που κόβει τιμολόγια σε κατηγορούμενους για εμπρησμούς, σε περίπτωση που δεν θυμάστε την υπόθεση με τα καμμένα αυτοκίνητα του ξαδέλφου του Ραζβάν Λουτσέσκου και της συζύγου του μάνατζέρ του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς