20 C
Athens

Δώνης: Δεν κάνω ανάλυση αγώνα που παίχθηκε σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο

Στην κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου ο οποίος δεν έδωσε τη δυνατότητα να παιχθεί ποδόσφαιρο από τις δύο ομάδες έδωσε βάση ο προπονητής του Παναθηναϊκού στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης και την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΣ με 1-0 στα Γιάννινα.

Παράλληλα, ο Γιώργος Δώνης απέδωσε την ήττα των πρασίνων στην τύχη του ΠΑΣ προσθέτοντας πως υπάρχει και η ρεβάνς ώστε ο η ομάδα του να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Συγκεκριμένα ο κ. Δώνης δήλωσε τα εξής:

«Χρόνια πολλά. Δυστυχώς σήμερα δεν μπορώ να μιλήσω ποδοσφαιρικά ιδιαίτερα. Όταν ποδοσφαιρικός αγώνας περιορίζεται στο να παιχθεί ποδόσφαιρο σε 30χ50 μέτρα πλάτος δεν μπορώ να κάνω ανάλυση. Και οι 22 παίκτες προσπάθησαν σκληρά σήμερα σε ένα ακατάλληλο γήπεδο.

Η πιο τυχερή η ομάδα που μπόρεσε να βάλει τη μπάλα στα δίχτυα πήρε το παιχνίδι. Θέλαμε διαφορετικό αποτέλεσμα έχουμε ένα παιχνίδι ακόμη για να κάνουμε τη δουλειά που πρέπει και να περάσουμε στην επόμενη φάση.

Τέλος, ο προπονητής του Παναθηναϊκού άφησε ξεκάθαρους υπαινιγμούς σχετικά με την κατάσταση του γηπέδου λόγω του καιρού και το αν έπρεπε να διεξαχθεί ο αγώνας Κυπέλλου, επισημαίνοντας πώς «άλλοι λαμβάνουν τις αποφάσεις».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς