21.8 C
Athens

Πατέρας Τόσκο: Δε θα συγχωρήσω ποτέ τους δολοφόνους του παιδιού μου

Για το εξαιρετικά δύσκολο έργο της αναγνώρισης της σορού του 28χρονου Τόσκο, που έχασε τη ζωή του αφού δέχθηκε επίθεση από οπαδούς του ΠΑΟΚ και έπειτα παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη η οικογένειά του.

Ο πατέρας του, Γκεόργκι Μποζατζίσκι, η μητέρα του Αλεξάνδρα και η αδελφή του Πέτια αναγνώρισαν τη σορό του παιδιού και αδερφού τους, την οποία θα συνοδέψουν στην επιστροφή στο Πλόβντιβ.

«Μιλήσαμε μαζί του λίγο πριν από τα μοιραία γεγονότα. Είπε ότι έφευγε για τη Βουλγαρία. Το παιδί μου σκοτώθηκε, δεν θα συγχωρήσω ποτέ τους δολοφόνους του και θα επιμείνω ότι θα λάβουν τις αυστηρότερες ποινές που προβλέπει ο νόμος. Hταν φρικτό», δήλωσε στο βουλγάρικο bTV ο πατέρας του 28χρονου, ενώ η μητέρα του πρόσθεσε: «Δεν είναι φυσιολογικό να συμβεί αυτό στον 21ο αιώνα σε μια ευρωπαϊκή χώρα. Θέλουμε σκληρές τιμωρίες, ώστε οι νέοι να μην τραυματίζονται πλέον».

Μιλώντας για τον αδερφό της, η Πέτια είπε: «Ήταν πολύ έξυπνος και ποτέ δεν ήταν επιθετικός. Δεν ήταν χούλιγκαν, αλλά πρόεδρος του fan club της Μπότεφ σε εθνικό επίπεδο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς