19.7 C
Athens

Βρέθηκε μέρος του όπλου στο καμένο αυτοκίνητο μετά την επίθεση στον Κοβάσεβιτς

Μπορεί το αυτοκίνητο, μάρκας Smart, στο οποίο επέβαινε ο δράστης της χθεσινής επίθεσης στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, να βρέθηκε καμένο και κατεστραμμένο σχεδόν ολοσχερώς στην περιοχή του Γκολφ, ωστόσο η έρευνα της αστυνομίας στο όχημα έφερε κάποιο αποτέλεσμα.

Στην καμπίνα του αυτοκινήτου βρέθηκε το μεταλλικό μέρος του όπλου που χρησιμοποιήθηκε, το οποίο γλίτωσε από τη φωτιά και πλέον εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Ο κάλυκας του όπλου μετά τον πυροβολισμό δεν έχει εντοπιστεί ακόμα, κάτι το οποίο οι Αρχές ελπίζουν να καταφέρουν σήμερα, στο φως της ημέρας.

Σε συνεργασία με τον Κοβάσεβιτς, αναζητούνται τα κίνητρα πίσω από την ένοπλη επίθεση και αν στόχος του δράστη ήταν να σκοτώσει ή να εκφοβίσει τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο συμμετοχής και δεύτερου ατόμου στην υπόθεση, το οποίο βοήθησε τον δράστη να κάψει το αυτοκίνητο σε κοντινή απόσταση από το σημείο της επίθεσης κι έπειτα να διαφύγει.

Ερευνώνται παράλληλα οι κάμερες κλειστού κυκλώματος στην περιοχή, με την ελπίδα ότι θα έχουν καταγραφεί οι κινήσεις του οχήματος στο οποίο επέβαινε ο άγνωστος ή εκείνου με το οποίο διέφυγε.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς