18.3 C
Athens

Σίμος: Ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος και κέρδισε δίκαια

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, μετά το χθεσινό ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Κρήτη, παραδέχτηκε ότι η ήττα ήρθε λόγω της ανωτερότητας του Δικεφάλου, ευχαρίστησε τον κόσμο στις εξέδρες και για τη φετινή πορεία της ομάδας του

Αναλυτικά ανέφερε τα εξής:

Για την ήττα από τον Δικέφαλο: «Ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος και κέρδισε δίκαια. Τώρα κοιτάμε το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Κρατάμε κάποια θετικά, που είναι η επιστροφή του Μεγιάδο και η εμφάνιση του Νοικοκυράκη».

Για τον κόσμο της ομάδας του: «Ευχαριστώ τον κόσμο μας. Είναι δύσκολο να χάνεις με 0-3 και ο κόσμος να μην σταματάει να τραγουδάει. Τον στενοχωρήσαμε. Τον ευχαριστώ. Τον περιμένω στο ματς με τον Ολυμπιακό».

Για την φετινή πορεία και για το αν υπάρχει πίεση: «Δεν υπάρχει έξτρα πίεση. Είναι μία χρονιά που βλέπουμε πράγματα. Τον Μάιο θα δούμε που θα φτάσουμε. Δυσκολευόμαστε να βρούμε σταθερότητα στην απόδοση, αλλά υπάρχει πίστη».

Για την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ: «Για τα μεταγραφικά μίλησα και μετά τον αγώνα με τον Βόλο. Θεωρώ ότι έχουμε το καλύτερο ρόστερ. Το στηρίζω και πιστεύω σε αυτούς. Και μετά από ήττα ακόμα περισσότερο. Η φιλοσοφία μας δεν αλλάζει. Θα τα καταφέρουμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς