19.8 C
Athens

Πέθανε η 30χρονη έγκυος που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο στο Κιλκίς

Εξακολουθεί να βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση και η 9χρονη κόρη της που ήταν μαζί της στο αυτοκίνητο

Εχασε τη μεγάλη μάχη για τη ζωή της η 30χρονη έγκυος γυναίκα που μία εβδομάδα πριν είχε τραυματιστεί σοβαρά έπειτα από ανατροπή του αυτοκινήτου της στο 5ο χιλιόμετρο του επαρχιακού δρόμου Ανω Ποταμιάς-Κιλκίς.

Η 30χρονη που βρισκόταν στο αυτοκίνητο μαζί με την 9χρονη κόρη της, είχε μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο, αλλά παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν όλες αυτές τις μέρες οι γιατροί να την κρατήσουν στη ζωή, η γυναίκα απεβίωσε χθες το απόγευμα, όπως ανέφερε αστυνομική πηγή. Η 30χρονη, που ήταν έγκυος όταν συνέβη το τροχαίο, είχε υποβληθεί σε επεμβάσεις και το κοριτσάκι που κυοφορούσε γεννήθηκε πρόωρα και μεταφέρθηκε από την πρώτη στιγμή στη Μονάδα Νεογνών του «Παπαγεωργίου».

Σε σοβαρή κατάσταση και η 9χρονη κόρη της

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Ιπποκρατείου το 9χρονο κοριτσάκι της που ήταν μαζί της και τραυματίστηκε επίσης σοβαρά.

Αρχικά μητέρα και κόρη διακομίστηκαν στο νοσοκομείο του Κιλκίς, όπου υποβλήθηκαν σε εξετάσεις και σε αξονική τομογραφία και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, το κοριτσάκι με κατάγματα στο χέρι και στο πρόσωπο και η μητέρα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις υπαραχνοειδή αιμορραγία και πνευμοθώρακα.

Το κοριτσάκι υποβλήθηκε σε εξωτερική οστεοσύνθεση στο νοσοκομείο του Κιλκίς. Στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» η μητέρα αντιμετωπίστηκε με επεμβάσεις και νοσηλεύτηκε διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Δυστυχώς παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή, η 30χρονη μητέρα δεν τα κατάφερε.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς