24.6 C
Athens

Κούτσης: Δίκαιη η νίκη του Άρη

O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των ΠΑΟΚ και Άρη, Γιώργος Κούτσης, μίλησε για τα δύο μεγάλα ντέρμπι που πραγματοποιήθηκαν στο σαββατοκύριακο, αλλά και για τη μεγάλη «μάχη» του φετινού τίτλου, όπως και για τις υπόλοιπες θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Αναλυτικά, όσα είπε στον ΣΠOΡ FM 94,6:

Για το Άρης-ΠΑΟΚ: «Είχαμε προβλέψει ότι θα είναι θεαματικό παιχνίδι, είχε ανατροπή και πολλές φάσεις. Κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Αν έκανε το 0-2 ο ΠΑΟΚ θα άλλαζαν τα δεδομένα. Ο Άρης κατάφερε να ανατρέψει τα εις βάρος του δεδομένα. Θεωρώ ότι ήταν δίκαιη νίκη για τον Άρη και ότι ο κόσμος παρακολούθησε πολύ όμορφο παιχνίδι».

Για τον ΠΑΟΚ: «Ενώ είχε δείξει ότι η ανασταλτική του λειτουργία είχε βελτιωθεί, υπήρχαν κενά στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Αυτή είναι η φιλοσοφία του προπονητή, θέλει πολύ ψηλά τα μπακ, θέλει κατοχή, κυριαρχία. Ο ΠΑΟΚ πάντα φτάνει πολύ εύκολα στο γκολ, αν βελτιώσει την ανασταλτική του λειτουργία, θα βελτιωθεί πάρα πολύ».

Για την παρουσία του Φετφατζίδη στον Άρη: «Ο Φετφατζίδης είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Βρήκε ζεστασιά και αποδοχή, βλέπουμε να ξετυλίγει το ταλέντο του και να προσφέρει στον Άρη».

Για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: «Καμία φορά η μια ομάδα δεν επιτρέπει στην άλλη ομάδα να είναι καλή. Ο Παναθηναϊκός κερδίζει τα συγχαρητήρια και τις καλές εντυπώσεις, αλλά δυστυχώς όχι τους βαθμούς. Αν θυμηθούμε παιχνίδια που έχει παίξει, θα μπορούσε να είχε δέκα βαθμούς περισσότερους. Η εικόνα του δεν συμβαδίζει με την βαθμολογία. Θα μπορούσε να είχε σκοράρει και να ενισχυθεί ψυχολογικά για να πάρει το παιχνίδι. Ο ολυμπιακός έδειξε εμπειρία, είχε υπομονή, βρήκε τις ευκαιρίες και καθάρισε το παιχνίδι. Εύχομαι να είναι πιο συγκεντρωμένος ο Παναθηναϊκός στη συνέχεια για να πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται».

Για τον τίτλο: «Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα πάνε μέχρι τέλους. Είναι ένα επίπεδο πάνω από τους υπόλοιπους. Νομίζω ότι θα έχουμε συναρπαστική εξέλιξη στις ομάδες που θα μπουν σε τροχιά Ευρώπης».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς