20.5 C
Athens

Ιντέγε: Έχουμε έξτρα κίνητρο για τη νίκη

Στην κάμερα της Nova μίλησε για το αποψινό ντέρμπι (04/01, 19:30) στη Θεσσαλονίκη ο επιθετικός του Άρη, Μπράουν Ιντέγε και δεν έκρυψε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του έχουν έξτρα κίνητρο για τη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νιγηριανός φορ του Άρη:

Για το πόσο έτοιμος είναι ο ίδιος και η ομάδα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Προσωπικά, είμαι έτοιμος, αλλά και όλη η ομάδα είναι έτοιμη. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι αυτό. Παίζουμε εντός έδρας, περιμένουμε ότι θα είναι γεμάτο το γήπεδο, αυτό μας δίνει έξτρα κίνητρο, ενώ θέλουμε τη νίκη για να εδραιώσουμε τη θέση μας στο βαθμολογικό πίνακα».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Άρης για να πάρει τη νίκη: «Πρώτα από όλα πρέπει να είμαστε ήρεμοι. Πρέπει να ακολουθήσουμε τις εντολές του προπονητή μας και κυρίως να παίξουμε ως ομάδα, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να φτάσουμε στη νίκη».

Για το αν θα παίξει ρόλο, το ότι οι δύο ομάδες έρχονται από θετικά αποτελέσματα: «Ξέρουμε ότι ο αντίπαλος έχει καλή ομάδα και καλά αποτελέσματα μέχρι τώρα στη σεζόν. Εμείς, όμως, έχουμε καλύτερους παίκτες. Είναι για όλους μας ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι για να παίξουμε, καθώς όλοι μας θέλουμε να παίζουμε σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Πιστεύουμε ότι πρέπει να βγούμε στο γήπεδο και να πάρουμε τη νίκη, γιατί παίζουμε στην έδρα μας και δεν χωρούν δικαιολογίες για κάποιο άσχημο αποτέλεσμα».

Για το αν αποτελεί κίνητρο για τους παίκτες του Άρη να σπάσουν το αήττητο σερί του ΠΑΟΚ: «Θέλουμε πάντα να νικάμε τον συγκεκριμένο αντίπαλο, ειδικά στο γήπεδό μας. Το καταλαβαίνουμε όλοι αυτό. Απλώς πρέπει να το κάνουμε! Πέρα από αυτό, με όποιον αντίπαλο και να παίζουμε εντός έδρας, είτε είναι ο Ολυμπιακός, είτε ο Παναθηναϊκός, είτε οποιοσδήποτε άλλος, θέλουμε πάντα να κερδίζουμε. Επιπλέον, θέλουμε τη νίκη για να πιάσουμε καλή θέση στο βαθμολογικό πίνακα».

Αν σκέφτεται να σκοράρει ξανά στο σημερινό ντέρμπι, όπως έκανε σε εκείνο το πρώτου γύρου: «Κάθε στράικερ θέλει πάντα να σκοράρει. Δεν μπορώ, λοιπόν, να πω ότι δεν θέλω να σκοράρω αύριο. Το αντίθετο, μάλιστα! Το πιο σημαντικό πράγμα, όμως, είναι η ίδια η ομάδα. Η ομάδα πρέπει να πάρει τη νίκη, όποιος κι αν πετύχει γκολ. Όταν παίζουμε καλά, σκοράρουμε. Όταν δεν παίζουμε, τα πράγματα γίνονται δύσκολα και στο σκοράρισμα. Όπως και να έχει, πράγματι θέλω να σκοράρω στο ντέρμπι. Ξέρω ότι κάποιες φορές δεν είναι αυτό δυνατό, αλλά θέλω να σκοράρω».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς